Viikko 11: Hiihtoloman jälkeinen viikko

19.3.2010

Hiihtoloman jälkeen opisto täyttyi iloisesta porinasta, kun me opistolaiset tulimme virkistyneenä takaisin tänne rakkaaseen opistokotiin. Kaikilla oli paljon kerrottavaa ystäville hiihtoloman hupaisista tapahtumista.

Maanantaina saimme vieraaksemme kenialaisen Maurice ”Mauri” Apondin. Maurice on hauskuuttanut meitä jutuillaan ja tuonut tuulahduksen vieraasta kulttuurista tänne Räisälänmäelle. 

Tällä viikolla luonto- ja erälinjalaiset ovat leiponeet ahkerasti Pihtiputaalla järjestettäviin myyjäisiin. Siinä on moni poika saanut leipoa oikein kunnolla ja tottakai myös nuolla taikinakipot tyhjiksi.

Lauantaina lähdemmä pienelle opintomatkalle Kajaaniin. Luvassa on ratkiriemukkaita hetkiä laskettelun, ulkoilun ja uinnin merkeissä. Illalla pidämme opistoesittelyn Kajaanin rauhanyhdistyksellä. Takaisin tullessa on tarkoitus käydä tutustumassa Kärsämäen paanukirkkoon ja esitellä opistoa Haapajärven ry:llä.

Anna-Leea ja Jonne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.