Viikko 11: Hiihtoloman jälkeinen viikko

19.3.2010

Hiihtoloman jälkeen opisto täyttyi iloisesta porinasta, kun me opistolaiset tulimme virkistyneenä takaisin tänne rakkaaseen opistokotiin. Kaikilla oli paljon kerrottavaa ystäville hiihtoloman hupaisista tapahtumista.

Maanantaina saimme vieraaksemme kenialaisen Maurice ”Mauri” Apondin. Maurice on hauskuuttanut meitä jutuillaan ja tuonut tuulahduksen vieraasta kulttuurista tänne Räisälänmäelle. 

Tällä viikolla luonto- ja erälinjalaiset ovat leiponeet ahkerasti Pihtiputaalla järjestettäviin myyjäisiin. Siinä on moni poika saanut leipoa oikein kunnolla ja tottakai myös nuolla taikinakipot tyhjiksi.

Lauantaina lähdemmä pienelle opintomatkalle Kajaaniin. Luvassa on ratkiriemukkaita hetkiä laskettelun, ulkoilun ja uinnin merkeissä. Illalla pidämme opistoesittelyn Kajaanin rauhanyhdistyksellä. Takaisin tullessa on tarkoitus käydä tutustumassa Kärsämäen paanukirkkoon ja esitellä opistoa Haapajärven ry:llä.

Anna-Leea ja Jonne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.