Viikko 12: Synttäreitä ja kämppäiltoja

23.3.2017

Kuluneen viikon aikana lumet ovat alkaneet sulaa. Pihalla on ollut varsin liukasta koko viikon ajan.

Maanantaina opistolaisille tarjottiin mahdollisuutta tehdä hygieniapassi edullisesti. Siihen osallistuikin melkein kolmasosa opistolaisista.

Tiistaina oli monessa kämpässä synttärijuhlien viettoa ja kämppäiltoja.

Keskiviikkoiltana oli haastepelit lentopallossa toissavuoden opistolaisten joukkuetta vastaan sekä Haapajärvistä sählyjoukkuetta vastaan. Harjoittelimme päivän mittaan kuorojen kanssa seuraavan päivän cd -äänityksiä varten. Illalla soluissa oli väsynyttä porukkaa.

Kävimme torstaina opiston kuorolaisten kanssa äänittämässä opisto-cd:n Muurasjärven kirkossa. Äänitys onnistui hienosti, vaikka se olikin monille ensimmäinen kerta. Meillä oli pitkä päivä, kun lähdimme sinne lounaan jälkeen ja tulimme takaisin päivälliselle.

Edellisen viikon laskettelureissu kasvatti meidän yhteishenkeämme ja se on näkynyt opiston arjessa. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut mukava. On ollut mielenkiintoista kiertää soluissa ja nähdä, miten omanlainen jokainen solu on.

Lotta ja Elia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.