Viikko 12: Synttäreitä ja kämppäiltoja

23.3.2017

Kuluneen viikon aikana lumet ovat alkaneet sulaa. Pihalla on ollut varsin liukasta koko viikon ajan.

Maanantaina opistolaisille tarjottiin mahdollisuutta tehdä hygieniapassi edullisesti. Siihen osallistuikin melkein kolmasosa opistolaisista.

Tiistaina oli monessa kämpässä synttärijuhlien viettoa ja kämppäiltoja.

Keskiviikkoiltana oli haastepelit lentopallossa toissavuoden opistolaisten joukkuetta vastaan sekä Haapajärvistä sählyjoukkuetta vastaan. Harjoittelimme päivän mittaan kuorojen kanssa seuraavan päivän cd -äänityksiä varten. Illalla soluissa oli väsynyttä porukkaa.

Kävimme torstaina opiston kuorolaisten kanssa äänittämässä opisto-cd:n Muurasjärven kirkossa. Äänitys onnistui hienosti, vaikka se olikin monille ensimmäinen kerta. Meillä oli pitkä päivä, kun lähdimme sinne lounaan jälkeen ja tulimme takaisin päivälliselle.

Edellisen viikon laskettelureissu kasvatti meidän yhteishenkeämme ja se on näkynyt opiston arjessa. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut mukava. On ollut mielenkiintoista kiertää soluissa ja nähdä, miten omanlainen jokainen solu on.

Lotta ja Elia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.