Viiikko 37: Presidentinvaalit

12.9.2014
Kun saavuimme maanantai-iltana opistolle pääsimme heti seuraamaan oppilaskunnan presidentinvaaleja. Vaalilautakunta oli järjestellyt paikkoja tulevia presidentinvaaleja varten. Ehdokkaat pääsivät alkuillasta pitämään vaalipuheita, joilla he yrittivät saada äänestäjät puolelleen. Sen jälkeen vuorossa oli vaalipaneeli, jossa ehdokkaille esitettiin kiperiä kysymyksiä. Vaalipaneelin jälkeen opistolaiset äänestivät seitsemästä ehdokkaasta suosikkiaan.

Vaalilautakunta laski äänestystuloksen muiden opistolaisten ollessa iltapalalla. Iltapalan jälkeen oli aika paljastaa opistovuoden 2014-2015 presidentti. Opistolaiset olivat äänestäneet presidentiksi Oskari Kittilän. Viime vuoden presidentti Juhana Saukko luovutti presidentin nuijan Oskarille.

Pressanvaalit, nuijan luovutus

Opiston yhteishenki ja ilmapiiri on ollut hyvä. Opistolaiset tuntevat toisiaan jo paremmin, mikä nostattaa opiston yhteishenkeä. Opistolaisten letkajengi kierteli opistolla keskiviikkoiltana.

IMG_3072

Torstaina oppilaskunnan illassa oli ensimmäiset soluvierailut, joiden tarkoituksena on tutustua paremmin muihin opistolaisiin.

Mieskuoron harjoitukset ovat olleet kiinnostuksen kohteena viime aikoina…

_MG_7006

Isäntänä ja emäntänä oleminen on ollut mukavaa ja antoisaa. Soluissa on ollut mukava kierrellä ja rupatella vähän aikaa solulaisten kanssa. Toivottavasti opistovuosi jatkuu yhtä mahtavasti kuin on alkanutkin.

Tulevana viikonloppuna opistolla on kotiväen päivä ja opistolaisten vanhemmat saapuvat opistolle.

Jenna ja Lars

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.