Viiikko 37: Presidentinvaalit

12.9.2014
Kun saavuimme maanantai-iltana opistolle pääsimme heti seuraamaan oppilaskunnan presidentinvaaleja. Vaalilautakunta oli järjestellyt paikkoja tulevia presidentinvaaleja varten. Ehdokkaat pääsivät alkuillasta pitämään vaalipuheita, joilla he yrittivät saada äänestäjät puolelleen. Sen jälkeen vuorossa oli vaalipaneeli, jossa ehdokkaille esitettiin kiperiä kysymyksiä. Vaalipaneelin jälkeen opistolaiset äänestivät seitsemästä ehdokkaasta suosikkiaan.

Vaalilautakunta laski äänestystuloksen muiden opistolaisten ollessa iltapalalla. Iltapalan jälkeen oli aika paljastaa opistovuoden 2014-2015 presidentti. Opistolaiset olivat äänestäneet presidentiksi Oskari Kittilän. Viime vuoden presidentti Juhana Saukko luovutti presidentin nuijan Oskarille.

Pressanvaalit, nuijan luovutus

Opiston yhteishenki ja ilmapiiri on ollut hyvä. Opistolaiset tuntevat toisiaan jo paremmin, mikä nostattaa opiston yhteishenkeä. Opistolaisten letkajengi kierteli opistolla keskiviikkoiltana.

IMG_3072

Torstaina oppilaskunnan illassa oli ensimmäiset soluvierailut, joiden tarkoituksena on tutustua paremmin muihin opistolaisiin.

Mieskuoron harjoitukset ovat olleet kiinnostuksen kohteena viime aikoina…

_MG_7006

Isäntänä ja emäntänä oleminen on ollut mukavaa ja antoisaa. Soluissa on ollut mukava kierrellä ja rupatella vähän aikaa solulaisten kanssa. Toivottavasti opistovuosi jatkuu yhtä mahtavasti kuin on alkanutkin.

Tulevana viikonloppuna opistolla on kotiväen päivä ja opistolaisten vanhemmat saapuvat opistolle.

Jenna ja Lars

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.