Viikko 19: Viimeinen viikko

23.5.2011

Opiston viimeinen viikko on kulunut haikeissa tunnelmissa. Maanantai-iltana opistolle tullessamme vietimme viimeisen keskusteluillan, jossa puhuttiin mm. tulevaisuuden peloista. Tiistaina kävelimme Petäjämäelle noin 9 kilometrin päähän opistosta aurinkoisessa säässä. Söimme siellä maittavan ruuan, otimme aurinkoa ja pelasimme linjojen välisen jalkapallo-ottelun. Takaisin sieltä tulimme linja-autoilla. Illalla  pääsimme mieskuoron järjestämään mahtavaan konserttiin, jonka aluksi pari ”portsaria” jakoi nenäliinoja yleisölle.

Keskiviikko kului siivoillessa ja pakkaillessa tavaroita. Henkilökunta järjesti myös keskiviikkona ohjelmaillan, joka oli ihan huikea. He esittivät mm. Viiviä ja Wagneria sekä Knalli ja sateenvarjo -radio-ohjelmasta tuttuja henkilöitä. Torstaina jatkoimme vielä siivoilua ja pakkailua. Lautakunnatkin pitivät viimeiset kokouksensa. Vuosikirja 2010-2011 julkistettiin myös torstaina. Julkistamisen jälkeen jokainen sai ostaa vuosikirjan ja viedä sen luokkaan, johon opistokaverit saivat käydä kirjoittamassa kommenteja.

Kevätjuhlan kenraaliharjoitukset olivat perjantaina. Illalla kävimme ehtoolliskirkossa Reisjärvellä. Viimeisen yhteisen illan vietimme opiston kodalla haikeissa tunnelmissa. Opistovuosi päättyi lauantain kevätjuhlaan, jonka päätteeksi hyvästelimme kaikki opistolaiset, pakkasimme tavaramme autoon ja lähdimme kotiin.

 Tiina ja Jouko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.