Viikko 7: Laskiaesviikko

18.2.2010

Vietettii tiistaena haaska päevä pulukkamäessä. Paestateltiin makkaroeta ja juotii mehujaki. Oel oekee haaskoo lasettaa iha tääsillä mäet alas. Poejjat ne ol niin kovia että tekas hyppyrin sinne ja taes joku lasettaa siitä pulukallaki.

Tiistaeiltana meellä olj tosi haaska ohjelmailta ku meetä juoksutettii paekasta toeseen ja illa järjestäjät naaro partaasa. Mutta olha siellä hyvvee naarattavvaa ohjelmoo. Maanantaena iltana joku reepas olj tekassu kaekille opistolaesille pahvisyämmet, joho sae kirjotella kaekkee mieltä nostattavvoo.

Keskiviikkona meellä ol sydämmenryöstö. Uamuhartaave jäläkee meejä poekie piti suaha tyttöjä puhumaan ja jos vahingossa lipsaatti jotaki ni menetti sydämmesä pojalle. Ja sitte ruua jäläkee vaehettii osia ja sitä kesti kahvii asti.

Ollaaha myö tehty tällä viikolla rojektitöetäki ahkerasti ja muita, mihi tarvihtoo tietokonneeta. On muute ollunna lämmintä tiällä aateekoo luokassa. On kumminnii ollu haaska viikko vaekka välillä ollu vähä kiireesempee.

Helmi ja Iiro

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.