Viikko 7: Laskiaesviikko

18.2.2010

Vietettii tiistaena haaska päevä pulukkamäessä. Paestateltiin makkaroeta ja juotii mehujaki. Oel oekee haaskoo lasettaa iha tääsillä mäet alas. Poejjat ne ol niin kovia että tekas hyppyrin sinne ja taes joku lasettaa siitä pulukallaki.

Tiistaeiltana meellä olj tosi haaska ohjelmailta ku meetä juoksutettii paekasta toeseen ja illa järjestäjät naaro partaasa. Mutta olha siellä hyvvee naarattavvaa ohjelmoo. Maanantaena iltana joku reepas olj tekassu kaekille opistolaesille pahvisyämmet, joho sae kirjotella kaekkee mieltä nostattavvoo.

Keskiviikkona meellä ol sydämmenryöstö. Uamuhartaave jäläkee meejä poekie piti suaha tyttöjä puhumaan ja jos vahingossa lipsaatti jotaki ni menetti sydämmesä pojalle. Ja sitte ruua jäläkee vaehettii osia ja sitä kesti kahvii asti.

Ollaaha myö tehty tällä viikolla rojektitöetäki ahkerasti ja muita, mihi tarvihtoo tietokonneeta. On muute ollunna lämmintä tiällä aateekoo luokassa. On kumminnii ollu haaska viikko vaekka välillä ollu vähä kiireesempee.

Helmi ja Iiro

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.