Viikko 6: Kotiväenpäivä ja säbäturnauksen loppuottelut

7.2.2014

Lauantaina saimme opistolle mieluisia vieraita, kun meidän kotiväkeämme tuli käymään. Kuulimme opiston kuorojen laulua sekä keskustelua herättävän alustuksen aiheesta ”Kodin ihmissuhteet”. Iltapäivällä opistolaiset pelasivat vanhempiaan ja sisaruksiaan vastaan sählyä ja lentopalloa. Lisäksi pikkusisaruksille oli järjestetty mahdollisuus talutusratsastukseen tallilla.

Sunnuntaina vietimme lapsuuspäivää. Kuulimme mielenkiintoisen luennon lapsuudesta ja sen merkityksestä. Iltapäivällä oli jollain tavalla lapsuuteen liittyviä hauskoja toimintapisteitä. Opistolaiset ja henkilökunta olivat tuoneet omia lapsuuskuviaan opistolle, ja saimme arvailla kuka missäkin kuvassa oli.

Sunnuntai-iltana luonto- ja erälinjalaiset lähtivät metsään parin päivän mittaiselle selviytymiskurssille, jossa piti tulla toimeen hyvin vähällä ravinnolla.

Tiistaina kaikki olivat innoissaan, kun lellit tulivat takaisin opistolle hyvässä kunnossa. Aloitimme myös ”pudotuspelin”, johon suurin osa opistolaisista osallistuu. Pudotuksessa on pelinjohtaja, joka organisoi johtaa peliä sääntöjen mukaan.  Pelin ideana on, että opistolaiset yrittävät pudottaa toisiaan pois pelistä kunnes jäljellä on enää voittaja. Peli voi kestää pitkään – jopa viikkoja. Toisia voi pudottaa useammalla tavalla. Yksi tapa pudottaa toinen pois pelistä on laittaa suolaa pudotettavan juomaan.

Torstaina pelattiin edellisellä viikolla alkaneen solujen välisten säbäturnauksen loppuottelut.
DSC_0743

Sekä joukkueet että kannustusjoukot olivat innokkaasti mukana. Näimme illan aikana huikeita pelejä ja kannustustakin riitti loppuun asti.

DSC_1003

Viikko on sujunut hyvin ja on ollut mukava kiertää soluja. Lähdemme hyvillä mielin viikonloppulomalle kotiin, ja palaamme taas maanantaina virkeinä takaisin opistolle.

Iina ja Hannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.