Viikko 6: Kotiväenpäivä ja säbäturnauksen loppuottelut

7.2.2014

Lauantaina saimme opistolle mieluisia vieraita, kun meidän kotiväkeämme tuli käymään. Kuulimme opiston kuorojen laulua sekä keskustelua herättävän alustuksen aiheesta ”Kodin ihmissuhteet”. Iltapäivällä opistolaiset pelasivat vanhempiaan ja sisaruksiaan vastaan sählyä ja lentopalloa. Lisäksi pikkusisaruksille oli järjestetty mahdollisuus talutusratsastukseen tallilla.

Sunnuntaina vietimme lapsuuspäivää. Kuulimme mielenkiintoisen luennon lapsuudesta ja sen merkityksestä. Iltapäivällä oli jollain tavalla lapsuuteen liittyviä hauskoja toimintapisteitä. Opistolaiset ja henkilökunta olivat tuoneet omia lapsuuskuviaan opistolle, ja saimme arvailla kuka missäkin kuvassa oli.

Sunnuntai-iltana luonto- ja erälinjalaiset lähtivät metsään parin päivän mittaiselle selviytymiskurssille, jossa piti tulla toimeen hyvin vähällä ravinnolla.

Tiistaina kaikki olivat innoissaan, kun lellit tulivat takaisin opistolle hyvässä kunnossa. Aloitimme myös ”pudotuspelin”, johon suurin osa opistolaisista osallistuu. Pudotuksessa on pelinjohtaja, joka organisoi johtaa peliä sääntöjen mukaan.  Pelin ideana on, että opistolaiset yrittävät pudottaa toisiaan pois pelistä kunnes jäljellä on enää voittaja. Peli voi kestää pitkään – jopa viikkoja. Toisia voi pudottaa useammalla tavalla. Yksi tapa pudottaa toinen pois pelistä on laittaa suolaa pudotettavan juomaan.

Torstaina pelattiin edellisellä viikolla alkaneen solujen välisten säbäturnauksen loppuottelut.
DSC_0743

Sekä joukkueet että kannustusjoukot olivat innokkaasti mukana. Näimme illan aikana huikeita pelejä ja kannustustakin riitti loppuun asti.

DSC_1003

Viikko on sujunut hyvin ja on ollut mukava kiertää soluja. Lähdemme hyvillä mielin viikonloppulomalle kotiin, ja palaamme taas maanantaina virkeinä takaisin opistolle.

Iina ja Hannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.