Vikko 39: Syksyistä opistoarkea

28.9.2012

Tämä viikko on mennyt erittäin mukavasti. Saavuimme maanantaina takaisin tänne opistokotiin hyvin virkeinä ja iloisina odottaen tulevaa viikkoa. Lautakunnat ovat ahkerasti järjestäneet monenlaista toimintaa. Vapaa-ajan lautakunta on aloittanut tavarakeräykset kevään arpajaisia varten. Medialautakunnan suunnittelema valokuvauskilpailu on pian päättymässä, johon osallistuneet ovat tuoneet mitä suurimmissa määrin loisteliaita kuvia syksyisestä opistoelämästä ja luonnosta. Kuorot ovat jo alkaneet harjoittella joululauluja tulevaa joululevyä silmällä pitäen.

Opiston valmiiksi hyvä yhteishenki on koko ajan paranemaan päin ja avoin ilmapiiri on syventänyt ystävyyssuhteita. Opistoarki on pyörinyt jouhevasti ja opiskelu on ollut hurjaa, etenkin kieliopintojenlinjalaisten osalta, jotka ovat repineet ressiä useampien kokeiden paineessa. Myös luonto- ja erälinjalaiset ovat ahkerasti opiskelleet sivistyssanoja, jonka seurauksena ”päteminen” on yleistynyt.

Torstaina saimme nauttia yrittäjyyslautakunnan loistavasta iltaohjelmasta, jossa kuulimme koskettavia tarinoita ja lauloimme yhdessä.  Tänään perjantaina saamme vieraaksi raamattuluokkalaisia Kokkolasta, joiden kanssa varmasti pidetään hauskaa. Perjantaina on myös KAL:n Pohjois-Amerikka – ilta. Lauantaina opiston sählyjoukkue pelailee Haapaveden poikia vastaan. Viikko on ollut melko rauhallinen ja rattoisa. Emäntänä ja isäntänä on ollut hyvä mahdollisuus tutustua uusiin opistolaisiin solukierrosten merkeissä.

Mirka ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.