Vikko 39: Syksyistä opistoarkea

28.9.2012

Tämä viikko on mennyt erittäin mukavasti. Saavuimme maanantaina takaisin tänne opistokotiin hyvin virkeinä ja iloisina odottaen tulevaa viikkoa. Lautakunnat ovat ahkerasti järjestäneet monenlaista toimintaa. Vapaa-ajan lautakunta on aloittanut tavarakeräykset kevään arpajaisia varten. Medialautakunnan suunnittelema valokuvauskilpailu on pian päättymässä, johon osallistuneet ovat tuoneet mitä suurimmissa määrin loisteliaita kuvia syksyisestä opistoelämästä ja luonnosta. Kuorot ovat jo alkaneet harjoittella joululauluja tulevaa joululevyä silmällä pitäen.

Opiston valmiiksi hyvä yhteishenki on koko ajan paranemaan päin ja avoin ilmapiiri on syventänyt ystävyyssuhteita. Opistoarki on pyörinyt jouhevasti ja opiskelu on ollut hurjaa, etenkin kieliopintojenlinjalaisten osalta, jotka ovat repineet ressiä useampien kokeiden paineessa. Myös luonto- ja erälinjalaiset ovat ahkerasti opiskelleet sivistyssanoja, jonka seurauksena ”päteminen” on yleistynyt.

Torstaina saimme nauttia yrittäjyyslautakunnan loistavasta iltaohjelmasta, jossa kuulimme koskettavia tarinoita ja lauloimme yhdessä.  Tänään perjantaina saamme vieraaksi raamattuluokkalaisia Kokkolasta, joiden kanssa varmasti pidetään hauskaa. Perjantaina on myös KAL:n Pohjois-Amerikka – ilta. Lauantaina opiston sählyjoukkue pelailee Haapaveden poikia vastaan. Viikko on ollut melko rauhallinen ja rattoisa. Emäntänä ja isäntänä on ollut hyvä mahdollisuus tutustua uusiin opistolaisiin solukierrosten merkeissä.

Mirka ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.