Viikot 44: Virtaa syyslomalta

10.11.2017

Viikko syysloman jälkeen on mennyt nopeasti ja mukavasti. Opiskelijat tulivat virkistyneinä ja odottavaisin mielin takaisin opistolle. Loman aikana tänne oli hankittu uusia liikuntavarusteita kuten peliliivejä. Tiistaipäivä opiskeltiin ahkerasti ja illalla kilpailtiin Kin-ball – turnauksessa. Viikolla moni osallistui opiston jääkiekko-joukkueen nimen ja logon keksimiseen. Joukkueen nimeksi valittiin Tigers.

Tällä viikolla kotitalouden opiskelijat saivat käyttöönsä remontoidun kotsanluokan. Luonto-ja erälinjalaiset leipoivat siellä perjantaina runsaasti leivonnaisia Kokkolan myyjäisiin. Torstaina teknologialautakunta ja perjantaina aikuislinja viihdyttivät meitä ohjelmailloilla. Opistossa on jo parina iltana oltu sankoin joukoin lumisotasilla. Talvesta on päästy nauttimaan myös ulkojäiden parissa.

Myyjäisvalmisteluita remontoidussa opetuskeittiössä.

Perjantaina saimme viime vuoden kamarikuorolaiset tänne kurssivieraiksi. He tekivät yhteistyötä tämän vuoden kamislaisten kanssa ja toivat heille lisää intoa laulamiseen.  Viihdykkeeksi kurssilaiset kävivät illalla soluissa laulamassa. Lauantai aloitettiin jumalanpalveluksella. Iltapäivällä oli keskustelua auditoriossa, missä oli mahdollisuus jakaa muistoja edesmenneistä rakkaista ja antaa laulutoiveita. Kamarikuorokurssilla olleet esiintyivät keskustelun välissä. Ohjelmassa oli ulkoilua ja illan lopuksi rauhoituttiin kynttilärinkiin puistoon, jossa myös laulettiin. Päivä oli kaikin puolin tunteikas.

Puiston kynttilärinki

Sunnuntaina nukuttiin lounaaseen asti, jonka jälkeen lähdettiin kolmella bussilla opistoesittelyyn Sieviin. Siellä kuorot lauloivat monia lauluja. Esittelimme opiston linjat ja valinnaisaineet. Lopuksi opiston rehtori piti seurapuheen. Illalla opistolaiset viettivät vielä yhteistä iltakylää Orpolan soluissa. Opiston yhteishenki on kehittynyt loistavasti!

Opistoesittely Sievin ry:llä

 

Milka ja Tommi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.