Viikot 44: Virtaa syyslomalta

10.11.2017

Viikko syysloman jälkeen on mennyt nopeasti ja mukavasti. Opiskelijat tulivat virkistyneinä ja odottavaisin mielin takaisin opistolle. Loman aikana tänne oli hankittu uusia liikuntavarusteita kuten peliliivejä. Tiistaipäivä opiskeltiin ahkerasti ja illalla kilpailtiin Kin-ball – turnauksessa. Viikolla moni osallistui opiston jääkiekko-joukkueen nimen ja logon keksimiseen. Joukkueen nimeksi valittiin Tigers.

Tällä viikolla kotitalouden opiskelijat saivat käyttöönsä remontoidun kotsanluokan. Luonto-ja erälinjalaiset leipoivat siellä perjantaina runsaasti leivonnaisia Kokkolan myyjäisiin. Torstaina teknologialautakunta ja perjantaina aikuislinja viihdyttivät meitä ohjelmailloilla. Opistossa on jo parina iltana oltu sankoin joukoin lumisotasilla. Talvesta on päästy nauttimaan myös ulkojäiden parissa.

Myyjäisvalmisteluita remontoidussa opetuskeittiössä.

Perjantaina saimme viime vuoden kamarikuorolaiset tänne kurssivieraiksi. He tekivät yhteistyötä tämän vuoden kamislaisten kanssa ja toivat heille lisää intoa laulamiseen.  Viihdykkeeksi kurssilaiset kävivät illalla soluissa laulamassa. Lauantai aloitettiin jumalanpalveluksella. Iltapäivällä oli keskustelua auditoriossa, missä oli mahdollisuus jakaa muistoja edesmenneistä rakkaista ja antaa laulutoiveita. Kamarikuorokurssilla olleet esiintyivät keskustelun välissä. Ohjelmassa oli ulkoilua ja illan lopuksi rauhoituttiin kynttilärinkiin puistoon, jossa myös laulettiin. Päivä oli kaikin puolin tunteikas.

Puiston kynttilärinki

Sunnuntaina nukuttiin lounaaseen asti, jonka jälkeen lähdettiin kolmella bussilla opistoesittelyyn Sieviin. Siellä kuorot lauloivat monia lauluja. Esittelimme opiston linjat ja valinnaisaineet. Lopuksi opiston rehtori piti seurapuheen. Illalla opistolaiset viettivät vielä yhteistä iltakylää Orpolan soluissa. Opiston yhteishenki on kehittynyt loistavasti!

Opistoesittely Sievin ry:llä

 

Milka ja Tommi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.