Viikot 33-34: Ensimmäiset viikot – tutustumista ja opiskelua

23.8.2012

Aloitimme opiston maanantaina 13. 8. 2012 kämppien valitsemisella ja jumalanpalveluksella, jonka jälkeen hyvästelimme vanhemmat ja lähdimme ensimmäiselle opistotunnille.

Ensimmäiset päivät tutustuimme toisiimme ja opiston tapoihin. Pääsimme kokeilemaan muun muassa suurta leikkivarjoa ja leikimme muita tutustumisleikkejä.

Keskiviikon ja torstain olimme opiston yhteisellä alkuvaelluksella Ahvenlammen kämpän maastossa lukuunottamatta erityislinjalaisia, jotka kävivät omalla porukallaan Mikko ja Irma Kinnusen mökillä Reisjärvellä. Tehtävänä vaelluksella oli jutella vähintään kymmenen sellaisen opistolaisen kanssa, jonka kanssa ei aiemmin ollut puhunut.

Viikonloppuna meillä oli lauantaina koko opiston omat olympialaiset, joissa otimme mittaa sekä toisistamme että opettajista. Lajeina oli keihäänheitto, pituus- ja korkeushyppy, kuulantyöntö sekä 100:n, 800:n metrin juoksut.  Loppuhuipennuksena oli 8000:n metrin juoksu takaisin opistolle.

Sunnuntaina meillä oli teemapäivän aiheena raittius. Raimo Jääskeläinen kävi pitämässä alustuksen päihteistä, jonka jälkeen keskustelimme aiheesta.

Viikolla 34. aloitimme opiskelun lukujärjestyksen mukaan. Aamupäivisin meillä on linjakohtaisia opintoja ja iltapäivisin kaikille yhteisiä valinnaisia opintoja.

Nyt olemme saaneet totutella opistoelämään ja on mukava lähteä ensimmäiselle lomalle levähtämään. Viikonlopun jälkeen on taas kiva palata opistolle!

Aino ja Niko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.