Viikot 15-16: Opintomatkan suunnittelua ja äänitykset

20.4.2012

Perjantaina saimme vieraita Amerikasta, kun Jouko ja Pirkko Haapsaari toivat terveisiä Rockfordista. Saimme kuulla muunmuassa seurakuntien ja rauhanyhdistyksien toiminnan eroista Suomessa ja Amerikassa.

Sunnuntaina meillä oli teemapäivän aiheena kirjallisuus. Päivä alkoi Minnan pitämällä alustuksella, jonka aiheena oli kirjallisuus. Alustuksen jälkeen kuuntelimme pienissä ryhmissä, kun tiedotuslautakunta luki meille SRK:n kirjoja ja teimme kirja-arvosteluja.

Maanantaina lounaan jälkeen hyppäsimme bussiin ja menimme Reisjärven kirkkoon, jossa aloitimme opisto-cd:n äänitykset. Meillä olikin iso urakka! Äänitykset kestivät 7 tuntia, jonka aikana kuorot pistivät parastaan. Saimme kasaan 36 laulua, joista kootaan huikea cd.

Lauantai-iltana seurojen jälkeen opiston poikien säbäjoukkue pelasi raahelaisia vastaan. Opisto voitti pelin tosi reiluin lukemin! Kannustusjoukot olivat aivan liekeissä ja meteli oli päätähuimaavaa! Pelivire sai jatkua, kun keskiviikkoseurojen jälkeen pelattiin lentopalloa kalajokisia vastaan. Opisto voitti tietenkin myös tämän pelin.

Keskiviikkona ruuan jälkeen heppatytöt lähtivät Kiuruvedelle islanninponivaellukselle. Siihen he keräsivät rahaa lauantaina pidetyssä hevostapahtumassa, jonka eteen oli paiskittu paljon töitä.

Käytävillä kuulee puhuttavan edessä häämöttävästä Viron reissusta ja sen suunnitelmista. Olemme saaneet varata istumapaikkoja ja kaverit hotellihuoneisiin, mikä on vain nostanut matkakuumetta. Jäämme odottamaan innolla ”ei ensi vaan sitte seuraavaa” – viikkoa eli opintomatkaa!

Mira, Annika, Jeremias (ja Sami)

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.