Viikot 12 ja 13: Tapahtumarikkaita viikkoja ennen pääsiäistä

29.3.2018

Viikot emäntänä ja isäntänä on ollut ihan parasta! Sää on ollut aurinkoinen. Päivällä lämpötila on noussut jopa plussan puolelle, mutta öisin on ollut vielä todella kylmä.

Alkuviikko oli perusarkea. Opiskelua, ja iltapäivisin käytiin ulkoilemassa ja ottamassa kaikki irti aurinkoisesta säästä.

Lellit olivat alkuviikosta jäätikkövaelluksella Oulussa. Aurinko paistoi täydeltä terältä molempina päivinä.

Lellit harjoittelemassa Lapin vaellusta varten.
Torstaina oli ruokana hampurilaisia. Nam!

Torstaina lounaalla oli hampurilaisia.Torstai-iltana oli musiikki-iltapala. Saimme nauttia keittiölautakunnan herkuista ja musiikkilautakunnan järjestämästä musiikista.

Samana iltana suurin osa opistolaisista vei kännykät päivystäjän huoneeseen ja ne olivat siellä 3 vuorokautta. Sunnuntai-iltana iltapalan jälkeen saimme kännykät takaisin.

Perjantaina opiston lätkäjoukkue Tigers pelasi haaste-ottelun viime vuoden opistolaisia vastaan. Iso bussilastillinen opistolaisiakin pääsi seuraamaan ottelua. Peli päättyi 8-4   Tigersin voittoon.

Lauantaina stillit pääsivät pelaamaan lätkää Haapajärven jäähalliin tai keilaamaan. He keräsivät rahaa retkeen hoitamalla lapsia ja siivoamalla. 

Viikonloppuna oli kurssi vanhoille opistolaisille. 10-, 20-, 30-, 40-, 50- ja 60-vuotta sitten opiston käyneet kokoontuivat yhteen. Lauantaina oli ohjelma-ilta, jossa kaikki ikäluokat pääsivät esiintymään. Sunnuntaina mukava kurssi päättyi opiston entisen rehtorin Aarno Hahon alustukseen ja keskusteluun.

Lauantai-sunnuntai välisenä yönä kelloja siirrettiin tunnilla eteenpäin ja päivät pitenivät huomattavasti.

Alkuviikosta nautimme vielä viimeisistä hetkistä ennen pääsiäislomaa.

Keskiviikkona oli vielä pääsiäisateria ja -kuvaelma opistolla ja illalla kävimme pääsiäiskirkossa. Keskiviikko-iltana saimme olla klo 23 asti päärakennuksessa.

Nyt 3 viikon opistossa olon jälkeen lähdemme pääsiäislomalle ja palaamme tiistai-iltana takaisin opistolle. Hyvää pääsiäislomaa!

Henna ja Johan

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.