Viikot 12-13: Pääsiäisen taikaa

1.4.2016

Viikonloppu alkoi reissulla. Lähdimme koko opiston voimin lasketteluretkelle Ukkohallaan ja siellä sää oli mitä parhain. Ukkohallan jälkeen jatkoimme matkaa Ranuan opistolle, jossa olimme yhden yön. Ranualla pelasimme sählyä ja jääkiekkoa ranualaisia vastaan hyvässä hengessä, ja kannustus oli korvia huumaavaa. Sunnuntaina pidimme yhteisen keskustelutuokion. Illalla käväisimme Oulun ry:llä pitämässä opistoesittelyn ja palasimme takaisin opistolle.

IMG-20160331-WA0012

Hiljainen viikko alkoi rauhallissa merkeissä ja palasimme takaisin arkeen. Keskiviikkona vietimme pääsiäisjuhlaa ja näimme koskettavan kuvaelman pääsiäisen ajan tapahtumista. Kuvaelman jälkeen nautimme herkullisen päivällisen. Illalla hiljennyimme vielä Reisjärven kirkossa pääsiäismessuun. Tavallisesta poiketen lähdimme lomalle jo torstaina.

Kuvaelam

 

Kun tulimme tiistaina takaisin opistolle, opistolaiset olivat iloisia palatessaan pidennetyltä viikonlopulta. Olemme ulkoilleet paljon ja jopot ovat olleet kovassa käytössä. Otamme ilon irti upeista kevätpäivistä ja viimeisistä kuukausistamme täällä opistokodissa.

 

IMG_1363
Tytöt kävivät pyöräretkellä ja eväätkin maistuivat 🙂

Torstai-iltana musiikkilautakunta järjesti musiikaalisen oppilaskunnan illan, jossa saimme nauraa paljon. Perjantaina yrittäjyyslinja järjestää yhteisen messujen suunnitelupäivän.

IMG_0483

Iloitsimme, kun saimme toimia tässä vastuutehtävässä. Oli parasta saada maistiaisia kaikkien solujen ilta-elämästä.

Kiitos ja kumarrus!

Anniina ja Aaro   

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.