Viikot 12-13: Pääsiäisen taikaa

1.4.2016

Viikonloppu alkoi reissulla. Lähdimme koko opiston voimin lasketteluretkelle Ukkohallaan ja siellä sää oli mitä parhain. Ukkohallan jälkeen jatkoimme matkaa Ranuan opistolle, jossa olimme yhden yön. Ranualla pelasimme sählyä ja jääkiekkoa ranualaisia vastaan hyvässä hengessä, ja kannustus oli korvia huumaavaa. Sunnuntaina pidimme yhteisen keskustelutuokion. Illalla käväisimme Oulun ry:llä pitämässä opistoesittelyn ja palasimme takaisin opistolle.

IMG-20160331-WA0012

Hiljainen viikko alkoi rauhallissa merkeissä ja palasimme takaisin arkeen. Keskiviikkona vietimme pääsiäisjuhlaa ja näimme koskettavan kuvaelman pääsiäisen ajan tapahtumista. Kuvaelman jälkeen nautimme herkullisen päivällisen. Illalla hiljennyimme vielä Reisjärven kirkossa pääsiäismessuun. Tavallisesta poiketen lähdimme lomalle jo torstaina.

Kuvaelam

 

Kun tulimme tiistaina takaisin opistolle, opistolaiset olivat iloisia palatessaan pidennetyltä viikonlopulta. Olemme ulkoilleet paljon ja jopot ovat olleet kovassa käytössä. Otamme ilon irti upeista kevätpäivistä ja viimeisistä kuukausistamme täällä opistokodissa.

 

IMG_1363
Tytöt kävivät pyöräretkellä ja eväätkin maistuivat 🙂

Torstai-iltana musiikkilautakunta järjesti musiikaalisen oppilaskunnan illan, jossa saimme nauraa paljon. Perjantaina yrittäjyyslinja järjestää yhteisen messujen suunnitelupäivän.

IMG_0483

Iloitsimme, kun saimme toimia tässä vastuutehtävässä. Oli parasta saada maistiaisia kaikkien solujen ilta-elämästä.

Kiitos ja kumarrus!

Anniina ja Aaro   

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.