Viikko 9: Viimeinen viikko ennen hiihtolomaa

21.2.2020

Viikko alkoi lapsuuspäivällä johon suurin osa opistolaisista lähti hyvin mukaan. Pukeuduimme teeman mukaisesti lapsellisiin vaatteisiin, asusteina oli muun muassa pehmoleluja ja tutteja. Kiersimme parin tunnin ajan kahdeksalla eri pisteellä, joissa oli esimerkiksi piirtämistä, legoilla rakentamista ja satu ja päiväuni nurkkaus sekä majan rakennuspiste. Seinillä oli opistolaisten lapsuuskuvia joista yritettiin arvata mahdollisimman monta päivän aikana. Illalla oli vielä seurat.

Maanantaina alkoi puhelimeton viikko-haaste. Puhelimia ei saanut tuoda päärakennukseen. Osallistuminen oli vapaaehtoista, mutta suurin osa lähti juttuun hyvin mukaan, ja pysyi siinä ainakin ensimmäisen päivän ajan. Illalla musiikkilautakunta kävi Jenni-kuraattorilla viettämässä iltaa. Sen jälkeen oli Le Starsin sählypeli haapajärvisiä ukkoja vastaan kisatien koululla. Tällä kertaa ei voittoa tullut, mutta yritys oli kova. Peli päättyi haapajärvisten hyväksi 8-4. 

Keskiviikkoiltana oli oman väen keskusteluilta uskosta. Aiheesta syntyi paljon keskustelua joka herätti runsaasti ajatuksia monesta näkökulmasta. 

Opistolla on ollut työharjoittelija joululoman loppumisesta asti. Torstaina oli Sofian viimeinen päivä opistolla, jonka kunniaksi pidimme teknisen lautakunnan ohjelmaillassa Sofialle läksiäiset.  

 

 Viikko on ollut perin rauhallinen. 

Hyvää hiihtoloma- ja TOP-viikkoa toivottavat isäntä Tapio Vikki ja emäntä Paju Kulmala.

p.s. Anttila D on opiston paras kämppä Kimblessä.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.