Viikko 9: Viimeinen viikko ennen hiihtolomaa

21.2.2020

Viikko alkoi lapsuuspäivällä johon suurin osa opistolaisista lähti hyvin mukaan. Pukeuduimme teeman mukaisesti lapsellisiin vaatteisiin, asusteina oli muun muassa pehmoleluja ja tutteja. Kiersimme parin tunnin ajan kahdeksalla eri pisteellä, joissa oli esimerkiksi piirtämistä, legoilla rakentamista ja satu ja päiväuni nurkkaus sekä majan rakennuspiste. Seinillä oli opistolaisten lapsuuskuvia joista yritettiin arvata mahdollisimman monta päivän aikana. Illalla oli vielä seurat.

Maanantaina alkoi puhelimeton viikko-haaste. Puhelimia ei saanut tuoda päärakennukseen. Osallistuminen oli vapaaehtoista, mutta suurin osa lähti juttuun hyvin mukaan, ja pysyi siinä ainakin ensimmäisen päivän ajan. Illalla musiikkilautakunta kävi Jenni-kuraattorilla viettämässä iltaa. Sen jälkeen oli Le Starsin sählypeli haapajärvisiä ukkoja vastaan kisatien koululla. Tällä kertaa ei voittoa tullut, mutta yritys oli kova. Peli päättyi haapajärvisten hyväksi 8-4. 

Keskiviikkoiltana oli oman väen keskusteluilta uskosta. Aiheesta syntyi paljon keskustelua joka herätti runsaasti ajatuksia monesta näkökulmasta. 

Opistolla on ollut työharjoittelija joululoman loppumisesta asti. Torstaina oli Sofian viimeinen päivä opistolla, jonka kunniaksi pidimme teknisen lautakunnan ohjelmaillassa Sofialle läksiäiset.  

 

 Viikko on ollut perin rauhallinen. 

Hyvää hiihtoloma- ja TOP-viikkoa toivottavat isäntä Tapio Vikki ja emäntä Paju Kulmala.

p.s. Anttila D on opiston paras kämppä Kimblessä.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.