Viikko 9: Viimeinen viikko ennen hiihtolomaa

21.2.2020

Viikko alkoi lapsuuspäivällä johon suurin osa opistolaisista lähti hyvin mukaan. Pukeuduimme teeman mukaisesti lapsellisiin vaatteisiin, asusteina oli muun muassa pehmoleluja ja tutteja. Kiersimme parin tunnin ajan kahdeksalla eri pisteellä, joissa oli esimerkiksi piirtämistä, legoilla rakentamista ja satu ja päiväuni nurkkaus sekä majan rakennuspiste. Seinillä oli opistolaisten lapsuuskuvia joista yritettiin arvata mahdollisimman monta päivän aikana. Illalla oli vielä seurat.

Maanantaina alkoi puhelimeton viikko-haaste. Puhelimia ei saanut tuoda päärakennukseen. Osallistuminen oli vapaaehtoista, mutta suurin osa lähti juttuun hyvin mukaan, ja pysyi siinä ainakin ensimmäisen päivän ajan. Illalla musiikkilautakunta kävi Jenni-kuraattorilla viettämässä iltaa. Sen jälkeen oli Le Starsin sählypeli haapajärvisiä ukkoja vastaan kisatien koululla. Tällä kertaa ei voittoa tullut, mutta yritys oli kova. Peli päättyi haapajärvisten hyväksi 8-4. 

Keskiviikkoiltana oli oman väen keskusteluilta uskosta. Aiheesta syntyi paljon keskustelua joka herätti runsaasti ajatuksia monesta näkökulmasta. 

Opistolla on ollut työharjoittelija joululoman loppumisesta asti. Torstaina oli Sofian viimeinen päivä opistolla, jonka kunniaksi pidimme teknisen lautakunnan ohjelmaillassa Sofialle läksiäiset.  

 

 Viikko on ollut perin rauhallinen. 

Hyvää hiihtoloma- ja TOP-viikkoa toivottavat isäntä Tapio Vikki ja emäntä Paju Kulmala.

p.s. Anttila D on opiston paras kämppä Kimblessä.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.