Viikko 8: Ystävänpäivän viettoa ja mäenlaskua

21.2.2014


Lauantaina vietimme ystävänpäivää. Ohjelmassa oli positiivisten asioiden kirjoittamista toisten sydämiin, sekä hauskoja vapaa-ajan lautakunnan järjestämiä ulkoleikkejä.

Kuva 3215

Sunnuntaina teemana oli naisten ja miesten päivä. Ensiksi oli sketsi miesten ja naisten erilaisesta ajattelutavasta, jonka jälkeen pojilla ja tytöillä oli omat luentonsa mieheksi ja naiseksi kasvamisesta.

Tiistaina viime vuoden opistolaisia tuli pelaamaan lentopalloa opiston joukkuetta vastaan.

Torstaina suuntasimme Petäjämäelle. Siellä nautimme ja kilpailimme pulkkamäessä ja paistoimme makkaraa. Hieman väsyneinä saavuimme opistolle ja illalla oli keskusteluilta, jossa käsittelimme muun muassa seurusteluun ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyviä asioita.

_MG_5875

Tänään alkaa kahden viikon hiihtoloma, josta toinen viikko on TET-jakso. On ollut mukava kierrellä toisten soluissa, joissa meidät on otettu hyvin vastaan.

Marttaliina ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.