Viikko 8: Ystävänpäivän viettoa ja mäenlaskua

21.2.2014


Lauantaina vietimme ystävänpäivää. Ohjelmassa oli positiivisten asioiden kirjoittamista toisten sydämiin, sekä hauskoja vapaa-ajan lautakunnan järjestämiä ulkoleikkejä.

Kuva 3215

Sunnuntaina teemana oli naisten ja miesten päivä. Ensiksi oli sketsi miesten ja naisten erilaisesta ajattelutavasta, jonka jälkeen pojilla ja tytöillä oli omat luentonsa mieheksi ja naiseksi kasvamisesta.

Tiistaina viime vuoden opistolaisia tuli pelaamaan lentopalloa opiston joukkuetta vastaan.

Torstaina suuntasimme Petäjämäelle. Siellä nautimme ja kilpailimme pulkkamäessä ja paistoimme makkaraa. Hieman väsyneinä saavuimme opistolle ja illalla oli keskusteluilta, jossa käsittelimme muun muassa seurusteluun ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyviä asioita.

_MG_5875

Tänään alkaa kahden viikon hiihtoloma, josta toinen viikko on TET-jakso. On ollut mukava kierrellä toisten soluissa, joissa meidät on otettu hyvin vastaan.

Marttaliina ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.