Viikko 8: Ystävänpäivän viettoa ja mäenlaskua

21.2.2014


Lauantaina vietimme ystävänpäivää. Ohjelmassa oli positiivisten asioiden kirjoittamista toisten sydämiin, sekä hauskoja vapaa-ajan lautakunnan järjestämiä ulkoleikkejä.

Kuva 3215

Sunnuntaina teemana oli naisten ja miesten päivä. Ensiksi oli sketsi miesten ja naisten erilaisesta ajattelutavasta, jonka jälkeen pojilla ja tytöillä oli omat luentonsa mieheksi ja naiseksi kasvamisesta.

Tiistaina viime vuoden opistolaisia tuli pelaamaan lentopalloa opiston joukkuetta vastaan.

Torstaina suuntasimme Petäjämäelle. Siellä nautimme ja kilpailimme pulkkamäessä ja paistoimme makkaraa. Hieman väsyneinä saavuimme opistolle ja illalla oli keskusteluilta, jossa käsittelimme muun muassa seurusteluun ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin liittyviä asioita.

_MG_5875

Tänään alkaa kahden viikon hiihtoloma, josta toinen viikko on TET-jakso. On ollut mukava kierrellä toisten soluissa, joissa meidät on otettu hyvin vastaan.

Marttaliina ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.