Viikko 8: Retki Oulaisiin ja Pateniemeen

22.2.2013

Lauantaina oli oppimistehtävien päivä ja aamumme alkoi tukioppilaiden järjestämällä lumiveistoskilpailulla. Kun puolet porukasta ahkeroivat projektin äärellä, muut muotoilivat hienoja luomuksiaan ulkona.

Kuva 283 Hevostenhoitolautakunta järjesti ratsastuskentälle hevostapahtuman, jossa oli mukavia eri pisteitä hevosten ystäville.

Sunnuntaina koitti kauan odotettu ja suunniteltu opiston esittelymatka Oulaisiin ja Pateniemeen. Ensimmäinen pysähdys oli Oulaisten kirkossa, jossa pidimme sävelhartauden.

Kuva 474


Hienon tilaisuuden jälkeen jatkoimme matkaamme Oulaisten rauhanyhdistyksen kautta kohti Oulun Pateniemeä. Retkeilylautakunta oli järjestänyt bussimatkalle hauskaa ohjelmaa, johon kuului muun muassa mielenkiintoinen tietovisa opistoelämästä. Perillä saimme täytettyä kurnivat vatsamme makoisalla lihakeitolla. Sen jälkeen olikin opistoesittelyn aika ja se sujui moitteettomasti.

Kuva 502

Paluumatkalle lähtiessämme luonto- ja erälinjalaiset erkanivat meidän muiden joukosta merelle hiihtämään.

Maanantaina opiston tytöt pelasivat lentopallo-ottelun sieviläisiä nuoria vastaan. Seuraavan päivän iltana Jussila täyttyi innokkaista laulajista. Toivelauluja laulaessa ilta sujuikin rattoisissa merkeissä. Torstai-iltana saimme ohjelmaillan sijasta vierailla toisissa soluissa. Oli todella mukava viettää aikaa eri soluissa koko kämpän voimin.

Viikko on sujunut erittäin kivasti monipuolisen ohjelman merkeissä. Olemme saaneet viettää jälleen ikimuistoisen jakson täällä opistolla. Nauttikaa hiihtolomasta ja pitäkää hauskaa laskettelun ja kaiken muun merkeissä!

Pieta ja Jere

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.