Viikko 8: Retki Oulaisiin ja Pateniemeen

22.2.2013

Lauantaina oli oppimistehtävien päivä ja aamumme alkoi tukioppilaiden järjestämällä lumiveistoskilpailulla. Kun puolet porukasta ahkeroivat projektin äärellä, muut muotoilivat hienoja luomuksiaan ulkona.

Kuva 283 Hevostenhoitolautakunta järjesti ratsastuskentälle hevostapahtuman, jossa oli mukavia eri pisteitä hevosten ystäville.

Sunnuntaina koitti kauan odotettu ja suunniteltu opiston esittelymatka Oulaisiin ja Pateniemeen. Ensimmäinen pysähdys oli Oulaisten kirkossa, jossa pidimme sävelhartauden.

Kuva 474


Hienon tilaisuuden jälkeen jatkoimme matkaamme Oulaisten rauhanyhdistyksen kautta kohti Oulun Pateniemeä. Retkeilylautakunta oli järjestänyt bussimatkalle hauskaa ohjelmaa, johon kuului muun muassa mielenkiintoinen tietovisa opistoelämästä. Perillä saimme täytettyä kurnivat vatsamme makoisalla lihakeitolla. Sen jälkeen olikin opistoesittelyn aika ja se sujui moitteettomasti.

Kuva 502

Paluumatkalle lähtiessämme luonto- ja erälinjalaiset erkanivat meidän muiden joukosta merelle hiihtämään.

Maanantaina opiston tytöt pelasivat lentopallo-ottelun sieviläisiä nuoria vastaan. Seuraavan päivän iltana Jussila täyttyi innokkaista laulajista. Toivelauluja laulaessa ilta sujuikin rattoisissa merkeissä. Torstai-iltana saimme ohjelmaillan sijasta vierailla toisissa soluissa. Oli todella mukava viettää aikaa eri soluissa koko kämpän voimin.

Viikko on sujunut erittäin kivasti monipuolisen ohjelman merkeissä. Olemme saaneet viettää jälleen ikimuistoisen jakson täällä opistolla. Nauttikaa hiihtolomasta ja pitäkää hauskaa laskettelun ja kaiken muun merkeissä!

Pieta ja Jere

Viimeisimmät

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.