Viikko 8: Lentopalloturnausta ja lomille lähtöä

25.2.2022
Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.

Tämä viikko on ollut meille kaikille opistolaisille hyvin tapahtumarikas.

Sunnuntaina vietimme miesten ja naisten päivää. Alustuksessa puhuttiin muun muassa seurustelusta ja siihen liittyvistä teemoista. Alustuksen jälkeen oli miesten ja naisten tunnit erikseen, jolloin jatkoimme keskustelua opistolaisten laittamien kysymysten pohjalta. 

Sunnuntaina seuroissa opistolla oli ensimmäistä kertaa paikanpäällä opiston ulkopuolisia seuravieraita.

Maanantaina päästiin herkuttelemaan grilli-lautakunnan järjestämässä grilli-illassa. 

Maanantaista torstaihin kestänyt linjojen välinen lentopalloturnaus toi jännitystä opistolaisten elämään. Kaikki linjat osallistuivat turnaukseen hyvillä mielin. Peleissä vallitsi kannustava ja rento ilmapiiri ja kaikilla oli hauskaa pelata. Tiukkojen otteluiden jälkeen aikuislinja selvisi voittajana turnauksesta.

Keskiviikkona oli kioskilautakunnan järjestämä irtokarkkipäivä. Kaikki pääsivät valitsemaan oman maun mukaan itsellensä mieluiset irtokarkit.

Torstaina oli liikuntalautakunnan järjestämä ohjelmailta. Opistolaiset viettivät yhteistä iltakylää yläaulassa yhdessä keskustellen ja laulaen. Torstai-ilta oli viimeinen yhteinen iltamme ennen kahden viikon lomaa ja TOP-jaksoa. Saimme olla pidempään päärakennuksessa, ja siellä olikin huikea tunnelma.

-Jussi ja Aino

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.