Viikko 8: Lentopalloa ja kaulaliinan kutomista

24.2.2017

Lunta on satanut oikein urakalla koko viikon. Opiston piha on ollut lumentäyteinen, koska opiston traktori on ollut rikki, eikä kukaan ole suostunut tekemään lumitöitä kolalla.

Sunnuntaiaamuna lähdimme koko opiston voimin Alavudelle ja Alajärvelle opistoesittelyyn. Molemmat esittelyt sujuivat hyvin ja matkatkin kuluivat mukavasti. Palasimme vasta iltamyöhään takaisin opistolle.

Lahjat kiertoon -päivänä aloitettu kaulaliina, jota kaikki saa käydä neulomassa, on saanut kivasti tuulta purjeisiin. Tavoitteena on neuloa yli 52 metriä pitkä kaulaliina ennen opistovuoden loppua. Nyt mittaa on vajaat kymmenen metriä. Innokita kutojia on ollut paljon!

Maanantaina starttasi liikuntalautakunnan järjestämä linjojen välinen lentopalloturnaus. Kovia pelejä on riittänyt jokaiselle illalle. Tiistai-iltana opiston poikien lentopallojoukkue pelasi haastepelin Kalajoelta tulutta joukkuetta vastaan.

Samana iltana opiston pojat kevensivät tunnelmaa ja järjestivät tytöille kauniin lauluillan, jossa kuultiin monenlaisia lauluesityksiä, sooloilusta kuorolauluun.  

Torstai-iltana oli alustus ja keskustelu aiheesta musiikki. Oli mukava kuunnella toisten ajatuksia ja kokemuksia aiheeseen liittyen.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut huippua. Iltakierrokset soluissa on ollut mukavia ja antoisia. On ollut kiva nähdä eri kämppien iltaelämää. Pitäkää kaikki huikea hiihtoloma ja ottakaa kaikki ilo irti myös TOP-viikosta!

Olga ja Eeli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.