Viikko 8: Lentopalloa ja kaulaliinan kutomista

24.2.2017

Lunta on satanut oikein urakalla koko viikon. Opiston piha on ollut lumentäyteinen, koska opiston traktori on ollut rikki, eikä kukaan ole suostunut tekemään lumitöitä kolalla.

Sunnuntaiaamuna lähdimme koko opiston voimin Alavudelle ja Alajärvelle opistoesittelyyn. Molemmat esittelyt sujuivat hyvin ja matkatkin kuluivat mukavasti. Palasimme vasta iltamyöhään takaisin opistolle.

Lahjat kiertoon -päivänä aloitettu kaulaliina, jota kaikki saa käydä neulomassa, on saanut kivasti tuulta purjeisiin. Tavoitteena on neuloa yli 52 metriä pitkä kaulaliina ennen opistovuoden loppua. Nyt mittaa on vajaat kymmenen metriä. Innokita kutojia on ollut paljon!

Maanantaina starttasi liikuntalautakunnan järjestämä linjojen välinen lentopalloturnaus. Kovia pelejä on riittänyt jokaiselle illalle. Tiistai-iltana opiston poikien lentopallojoukkue pelasi haastepelin Kalajoelta tulutta joukkuetta vastaan.

Samana iltana opiston pojat kevensivät tunnelmaa ja järjestivät tytöille kauniin lauluillan, jossa kuultiin monenlaisia lauluesityksiä, sooloilusta kuorolauluun.  

Torstai-iltana oli alustus ja keskustelu aiheesta musiikki. Oli mukava kuunnella toisten ajatuksia ja kokemuksia aiheeseen liittyen.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut huippua. Iltakierrokset soluissa on ollut mukavia ja antoisia. On ollut kiva nähdä eri kämppien iltaelämää. Pitäkää kaikki huikea hiihtoloma ja ottakaa kaikki ilo irti myös TOP-viikosta!

Olga ja Eeli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.