Viikko 8: Lentopalloa ja kaulaliinan kutomista

24.2.2017

Lunta on satanut oikein urakalla koko viikon. Opiston piha on ollut lumentäyteinen, koska opiston traktori on ollut rikki, eikä kukaan ole suostunut tekemään lumitöitä kolalla.

Sunnuntaiaamuna lähdimme koko opiston voimin Alavudelle ja Alajärvelle opistoesittelyyn. Molemmat esittelyt sujuivat hyvin ja matkatkin kuluivat mukavasti. Palasimme vasta iltamyöhään takaisin opistolle.

Lahjat kiertoon -päivänä aloitettu kaulaliina, jota kaikki saa käydä neulomassa, on saanut kivasti tuulta purjeisiin. Tavoitteena on neuloa yli 52 metriä pitkä kaulaliina ennen opistovuoden loppua. Nyt mittaa on vajaat kymmenen metriä. Innokita kutojia on ollut paljon!

Maanantaina starttasi liikuntalautakunnan järjestämä linjojen välinen lentopalloturnaus. Kovia pelejä on riittänyt jokaiselle illalle. Tiistai-iltana opiston poikien lentopallojoukkue pelasi haastepelin Kalajoelta tulutta joukkuetta vastaan.

Samana iltana opiston pojat kevensivät tunnelmaa ja järjestivät tytöille kauniin lauluillan, jossa kuultiin monenlaisia lauluesityksiä, sooloilusta kuorolauluun.  

Torstai-iltana oli alustus ja keskustelu aiheesta musiikki. Oli mukava kuunnella toisten ajatuksia ja kokemuksia aiheeseen liittyen.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut huippua. Iltakierrokset soluissa on ollut mukavia ja antoisia. On ollut kiva nähdä eri kämppien iltaelämää. Pitäkää kaikki huikea hiihtoloma ja ottakaa kaikki ilo irti myös TOP-viikosta!

Olga ja Eeli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.