Viikko 7: Ystävänpäiväohjelmaa ja talviurheilua

25.2.2022
Ohjelmantäyteisen viikon kruunasi koko opistoporukan pipolätkäturnaus.

Maanantaina opistolle palattiin virkeinä ja hyvillä mielin. Viikonlopun aikana opistolaisten jääkiekkopaidat olivat saapuneet, mikä lisäsi hyvää fiilistä, ja paitoja näkyikin paljon käytävillä pitkin viikkoa. 

Tiistaina ohjelmalautakunta koristeli päärakennuksen sekä järjesti huikeaa ohjelmaa ystävänpäiväteemaan liittyen. Jokainen opistolainen sai kirjoittaa positiivisia asioita toisten sydämiin. Lisäksi oli sydämenvarastuspeli, jossa menetti sydämen, jos tyttö puhui pojalle tai toisinpäin. 

Ystävänpäiväviikoksi kaikki saivat salaisen ystävän, jolle annettiin lahjoja tai kirjoitettiin kirjeitä. 

Keskiviikkoiltana oli ensimmäinen kämpän järjestämä ohjelmailta. Jokainen kämppä sai tehtäväkseen suunnitella sketsin valmiina olevasta aiheesta. Lopuksi opistolaiset saivat lapun, jotka sisälsivät keuhja tai kysymyksiä. Lapulla sai ilahduttaa muita opistolaisia antamalla sen eteenpäin.

Torstaina opistolla vietettiin kaksospäivää. Opistolaiset pukeutuivat kaksostensa kanssa hauskoihin ja luoviin asuihin. Illalla vapaa-ajan lautakunta järjesti ohjelmaillan, jossa katsoimme opistoalbumista kuvia ja uudelleenloimme niitä kämpittäin.

Perjantaina oli opiston uuden ja hienon biljardipöydän avajaistilaisuus, jossa oli musiikkiesitys ja näytösottelu. Illaksi luonto- ja erälinja järjesti ohjelmaa ulkona muun muassa hiihdon ja nuotion sytyttämisen merkeissä.

Lauantaina oli pitkään ja hartaasti odotettu pipolätkäturnaus. Turnauksessa pelasi 12 tasaista joukkuetta, joilla jokaisella oli kekseliäät nimet ja peliasut. Turnaus sujui leppoisasti pelatessa, kannustaessa ja lättyjä syödessä. 

Koko viikon ajan opistolla on riittänyt ohjelmaa ja yhteistä tekemistä. Meno on ollut rentoa ja kaikki ovat olleet mukana reippaalla asenteella.

-Vanamo ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.