Viikko 7: Ystävänpäivän viettoa ja urheilua

22.2.2017

Oli mukava palata takaisin opistolle, kun jo tiistaina oli ohjelmalautakunnan järjestämää ystävänpäiväohjelmaa. Opiston seinään oli laitettu jokaiselle oma sydän, johon muut saivat kirjoittaa positiivisia asioita.

Aamuhartauden yhteydessä jaettiin opistolaisille sydämet. Päivällä tiettyyn aikaan pojat eivät saaneet puhua tytöille, ja jos puhui, joutui luovuttamaan sydämensä. Myöhemmin päivällä vastaavasti tytöt eivät saaneet puhua pojille.  Ystävänpäivänä arvottiin myös kaikille salainen ystävä, jota hän ilahdutti tämän viikon aikana.


Keskiviikkona käytännöntyön linjalaiset leipoivat koko opiston väelle patonkeja, johon sai valita herkulliset täytteet. Patongit olivat niin hyviä, että pääkokki ehdotti niitä ruokalistalle. Torstai-iltana sporttikummilautakunta järjesti urheilugaalan, jossa annettiin diplomeita erilaisista urheilu saavutuksista. Perjantain ohjelmaillassa källit esittivät hauskoja sketsejä, laulettiin yhdessä ja illan kruunasi vielä jäätelöilta.

Lauantaina oli Lahjat kiertoon – teemapäivä. Ympäri opistoa oli pisteitä, joissa opistolaiset opettelivat ja kokeilivat erilaisia harrastuksia. Illalla säbätytöt saivat vastaansa Nivalasta sählyporukan. Kaikki muut opistolaiset pitivät huolen siitä, että katsomossa riitti ääntä.

 

Heljä ja Emil

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.