Viikko 7: Ystävänpäivän viettoa ja urheilua

22.2.2017

Oli mukava palata takaisin opistolle, kun jo tiistaina oli ohjelmalautakunnan järjestämää ystävänpäiväohjelmaa. Opiston seinään oli laitettu jokaiselle oma sydän, johon muut saivat kirjoittaa positiivisia asioita.

Aamuhartauden yhteydessä jaettiin opistolaisille sydämet. Päivällä tiettyyn aikaan pojat eivät saaneet puhua tytöille, ja jos puhui, joutui luovuttamaan sydämensä. Myöhemmin päivällä vastaavasti tytöt eivät saaneet puhua pojille.  Ystävänpäivänä arvottiin myös kaikille salainen ystävä, jota hän ilahdutti tämän viikon aikana.


Keskiviikkona käytännöntyön linjalaiset leipoivat koko opiston väelle patonkeja, johon sai valita herkulliset täytteet. Patongit olivat niin hyviä, että pääkokki ehdotti niitä ruokalistalle. Torstai-iltana sporttikummilautakunta järjesti urheilugaalan, jossa annettiin diplomeita erilaisista urheilu saavutuksista. Perjantain ohjelmaillassa källit esittivät hauskoja sketsejä, laulettiin yhdessä ja illan kruunasi vielä jäätelöilta.

Lauantaina oli Lahjat kiertoon – teemapäivä. Ympäri opistoa oli pisteitä, joissa opistolaiset opettelivat ja kokeilivat erilaisia harrastuksia. Illalla säbätytöt saivat vastaansa Nivalasta sählyporukan. Kaikki muut opistolaiset pitivät huolen siitä, että katsomossa riitti ääntä.

 

Heljä ja Emil

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.