Viikko 7: Ystävällistä toimintaa

17.2.2012

Palasimme iloisin ja reippain mielin maanantaina opistolle, sillä vastassamme oli koeviikko. Tiistaina riitti ystävällistä ohjelmaa aamusta iltaan. Lounaaseen saakka pojat yrittivät ryöstää tytöiltä sydämiä ja sen jälkeen oli tyttöjen vuoro. Sydämen menetti, jos erehtyi puhumaan ”puhekiellon” aikana vastakkaiselle sukupuolelle. Päivän aikana kirjoittelimme salissa nimellä varustettuihin sydämiimme positiivisia aisoita ja kommentteja, ja tästäkös itsetuntomme tykkäsi!


Tiistaina kuorojen alussa saimme hienoja vieraita Oulun Konservatoriolta. Vieraat esittelivät meille kouluaan soittamalla ja laulamalla, tehden meihin suuren vaikutuksen, jonka voi huomata kämpissä vieraillessa kuulemalla heidän cd:ittensä soivan.

Illalla leikimme salissa yhdessä ystävyyteen liittyviä leikkejä. Ohjelman leikkikirjoon kuului mm. köydenveto, jonka tytöt ylivoimaisesti voittiva. Siinä kysyttiin pojilta taitoa olla hyviä häviäjä!


Torstaina Lellit ahersivat leipomalla Jompen kanssa myyjäisiä varten, sillä Lapin reissu häämöttää, ja rahankeruu on tarpeen. Matkakuume alkaa lisääntyä päivä päivältä lelleillä. Sen voi havaita heidän puheenaiheistaan ja touhuistaan oppitunneilla.


Pienimuotoinen stressi meinaa kalvata opistolaisen kuin opistolaisenkin mieltä, sillä projektitöiden ja uskonnon esseiden palautus häämöttää ensi viikolla. Onneksi lauantai onkin omistettu näille ja muille kouluhommille oppistehtävienpäivän merkeissä.

Koeviikon päättymisen kunniaksi odotamme innolla käytännön työn linjan tyttöjen järjestämää opistoiltaa.

Ryan ja Sofianna

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.