Viikko 7: Ystävällistä toimintaa

17.2.2012

Palasimme iloisin ja reippain mielin maanantaina opistolle, sillä vastassamme oli koeviikko. Tiistaina riitti ystävällistä ohjelmaa aamusta iltaan. Lounaaseen saakka pojat yrittivät ryöstää tytöiltä sydämiä ja sen jälkeen oli tyttöjen vuoro. Sydämen menetti, jos erehtyi puhumaan ”puhekiellon” aikana vastakkaiselle sukupuolelle. Päivän aikana kirjoittelimme salissa nimellä varustettuihin sydämiimme positiivisia aisoita ja kommentteja, ja tästäkös itsetuntomme tykkäsi!


Tiistaina kuorojen alussa saimme hienoja vieraita Oulun Konservatoriolta. Vieraat esittelivät meille kouluaan soittamalla ja laulamalla, tehden meihin suuren vaikutuksen, jonka voi huomata kämpissä vieraillessa kuulemalla heidän cd:ittensä soivan.

Illalla leikimme salissa yhdessä ystävyyteen liittyviä leikkejä. Ohjelman leikkikirjoon kuului mm. köydenveto, jonka tytöt ylivoimaisesti voittiva. Siinä kysyttiin pojilta taitoa olla hyviä häviäjä!


Torstaina Lellit ahersivat leipomalla Jompen kanssa myyjäisiä varten, sillä Lapin reissu häämöttää, ja rahankeruu on tarpeen. Matkakuume alkaa lisääntyä päivä päivältä lelleillä. Sen voi havaita heidän puheenaiheistaan ja touhuistaan oppitunneilla.


Pienimuotoinen stressi meinaa kalvata opistolaisen kuin opistolaisenkin mieltä, sillä projektitöiden ja uskonnon esseiden palautus häämöttää ensi viikolla. Onneksi lauantai onkin omistettu näille ja muille kouluhommille oppistehtävienpäivän merkeissä.

Koeviikon päättymisen kunniaksi odotamme innolla käytännön työn linjan tyttöjen järjestämää opistoiltaa.

Ryan ja Sofianna

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.