Viikko 7: “Salainen ystävä” – viikko

12.2.2015

Lauantaina opisto täyttyi opistolaisten perheenjäsenistä kotiväenpäivän merkeissä. Ilmassa oli jälleennäkemisen riemua ja oli mukava nähdä muiden opistolaisten vanhempia ja sisaruksia. Päivän aiheena oli Autuiaita ovat rauhantekijät. Opistolaiset lukivat runoja, lauloivat ja lopuksi rehtorimme piti aiheesta alustuksen. Iltapäivällä pelattiin sisaruksia ja vanhempia vastaan sählyä ja lentopalloa.

IMG_9535

Sunnuntain teemapäivän aiheena oli media. Keskustelimme aiheesta ja lopuksi päätimme pitää yhdessä koko opiston kanssa kolme kännykätöntä päivää. Puhelinlakkoon osallistuminen oli vapaaehtoista, mutta suurimmalle osalle se ei tuottanut vaikeuksia ja se koettiin yhteishenkeä kasvattavana.

IMG_9653

Sunnuntaina päivällä kävimme myös pihalla taiteilemassa hienoja lumiveistoksia. Ikävä kyllä veistokset sulivat jo seuraavana päivänä plussakelien takia. Päivä oli kuitenkin onnistunut ja vietimme mukavia hetkiä yhdessä.

IMG_9787

Tiistaina saimme opistolle vieraaksi Reisjärven ry:n varttuneen väen kerhon. Sosiaali- ja terveysalan linja oli järjestänyt monipuolista ohjelmaa ja kuorotkin pääsivät esiintymään.  Vanhempi väki pääsi jopa yhteiseen selfie-kuvaan opiskelijoiden kanssa.

IMG_7232

Ystävänpäivän kunniaksi opistolla on ollut käynnissä koko viikon “salainen ystävä” – peli. Jokaiselle opistolaiselle jaettiin salainen ystävä, jota hänen tuli ilahduttaa pitkin viikkoa. Torstaina käytävät olivat täynnä opistolaisten nimillä olevia sydämiä, joihin kirjoitettiin positiivisia asioita muista.

 Solukierroksella on ollut hauska seurata kännykätöntä elämää ja viettää aikaa teidän kanssa.

 Kirsi-Marja ja Joosua

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.