Viikko 7: Pulukkamäkiä ja ystäviä

15.2.2013

Maanantai-iltana palasimme taas niin iloisin mielin rakkaanoloiseen opistokotiin. Tämä viikko alkoi ystävällisissä merkeissä. Edellisellä viikolla jokaiselle opistolaiselle oli jaettu salainen ystävä, jolle tulisi olla seuraavan viikon erityisen ystävällinen. Kaikki olivat tietenkin koko viikonlopun kuumeisesti valmistelleet ystävilleen yllätyksiä ja paloivat halusta päästä niitä toteuttamaan. Ilmassa oli jännityksen ja odotuksen makua. Olihan edessä laskiaistiistai ja ystävänpäivä.

Tiistaina lähti kollien toiseksi viimeinen koeviikko käyntiin. Kahvin jälkeen lähdettiin koko porukan voimin Kantinkankaan soramontulle laskemaan mäkeä ja pitämään muutenkin hauskaa.

IMG_5369

Reissu oli kaikinpuolin aivan mahtava ja vaikka vauhtia riitti, loukkaantumisilta melkein vältyttiin.

IMG_5424

IMG_5556

Väsyneinä, mutta iloisina palasimme opistolle hernekeitolle.

Ystävänpäivä aloitettiin sydämenryöstöllä, jota oli edellisenä iltana valmisteltu leikkaamalla sydämiä pahvista. Ensimmäiset kaksi tuntia poikien piti olla puhumatta tytöille ja seuraavat kaksi tuntia toisinpäin. Jos erehtyi puhumaan,  menetti sydämensä jollekin. Vapaa-ajanlautakunta oli koristellut liikuntasalin seinät opiskelijoiden ja henkilökunnan kartonkisydämillä, joihin sai päivän mittaan käydä kirjoittelemassa positiiviisia ajatuksia. Niitä kertyikin paljon!

IMG_4640

Lisäksi päivän ohjelmaan kuului ”kivipaperisakset”-turnaus ja illemmalla erilaisia hauskoja toimintapajoja. Ystävänpäivä oli erittäin onnistunut. Siitä kiitos kuuluu ohjelma- ja vapaa-ajanlautakunnalle.

Viikko on ollut todella tapahtumarikas ja erittäin antoisa. Palapeli on edennyt kovaa vauhtia ja yhteishenki kohonnut mukana. On ollut todella kivaa emäntänä ja isäntänä kierrellä soluja iltaisin ja riemastuttaa ihmisiä toimittamalla salaisten ystävien paketteja perille.

Viikonloppuna on luvassa erilaista mielenkiintoista ohjelmaa, kuten vierailu opistoesittelyn merkeissä Oulaisiin ja Ouluun. Ystävällistä loppuviikkoa kaikille!

Juulia ja Perttu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.