Viikko 7: Opistoelämää ja salaisia ystäviä

14.2.2014

Maanantaina saavuimme virkeinä ja hyvin levänneinä takaisin rakkaaseen opistokotiimme vapaaviikonlopun jälkeen. Heti illalla saimme itsellemme salaiset ystävät, joita voimme erityisesti huomioida kahden viikon ajan. Akvaarion pöydällä on ollut paljon kirjeitä salaisilta ystäviltä.

Tiistaina Reisjärven rauhanyhdistyksen varttuneiden kerho kävi opistolla vierailemassa sekä piristämässä opistolaisia. STL:n tytöt olivat suunnitelleet vierailijoille ohjelmaa, johon sisältyi muun muassa lauluja, muutamia sketsejä, muistelutuokio ja tuolijumppa.

IMG_0156

Torstaina aamupäivällä Reisjärven lukion abit kävivät jakamassa iloaan opistolaisille naamiaisasujen ja makeisten merkeissä.

IMG_2269

Illalla saimme nähdä medialautakunnan järjestämässä ohjelmaillassa viimevuoden opistovideon. Huomasimme, että vuodesta toiseen opiston arjessa toistuvat tietyty asiat ja elämä on erittäin tapahtumarikasta, mutta siitä huolimatta jokainen vuosi on täysin ainutlaatuinen.

Perjantaiaamuna yrittäjyyslinjalaiset lähtivät Kokkolaan valtakunnallisille NY -messuille, jossa yrittäjyyslinjalaiset esittelevät yrityksiään muille nuorille yrittäjille.

Illalla meillä on ohjelmassa uuden hevostallin avajaiset sekä aloittelemme ystävänpäivään liittyvää ohjelmaa. Sunnuntaina opistolaiset viettävät naisten- ja miestenpäivää, jota kaikki jo innolla odottavat.

Olemme nauttineet suuresti solukierroksista. Iloksemme olemme jälleen kerran isäntäntä ja emäntänä huomanneet, että yhteishenki on erittäin hyvä. Hieman haikeinkin mielin jätämme tehtävän seuraaville isännälle ja emännälle.


Inka ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.