Viikko 7: Hiljainen koeviikko

17.2.2011

Tällä viikolla opistolla vietettiin toiseksi viimeistä koeviikkoa, joten erityistä ohjelmaa ei järjestetty. Tämä näkyi myös iltaisin kämpissä, kun opistolaiset keskittyivät lähinnä lukemaan kokeisiin. Osasyynä hieman vaisuun tunnelmaan oli myös ulkona paukkava pakkanen, joka pakotti opistolaiset pysymään sisätiloissa. Tiistaina opiston väkeä piristi erityislinjan ja Rantaniemen asukkaiden välinen sählyottelu.

Torstaina musiikinopettajamme Susanna koki yllätyksen, kun kamarikuoron tenorit pukeutuivat kuoroon tullessaan näytelmävarastosta löytämiinsä naistenvaatteisiin. Muut arkipäivät menivät kokeisiin valmistautuessa ja arkisten rutiinien parissa.

Viikonloppuna saamme ohjelmaa senkin edestä. Perjantaina Reisjärven raamattuluokkalaiset tutustuvat opistoon kahden päivän mittaisella vierailulla. Luvassa on muun muassa kieliopintojen linjan järjestämä ohjelmailta. Lauantaina opistolla nähdään kaksi huippuluokan salibandyottelua, kun opiston poikien joukkue pelaa Kokkolasta tulevaa joukkuetta vastaan. Tytöillä puolestaan on peli alajärveläisiä vastaan. Lauantaina vietämme teemapäivän ohella myös opiston omanväen ystävänpäivätapahtumaa, jota valmistelee tukioppilaslautakunta. Sunnuntaina Jämsän opistolaiset saapuvat kauan odotetulle vierailulle.

Koeviikko on sujunut hyvin ja nyt toivommekin säiden lauhtuvan rankan opiskelun jälkeen ulkoilulle sopivammaksi!

Tuulia ja Anssi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.