Viikko 7: Hiljainen koeviikko

17.2.2011

Tällä viikolla opistolla vietettiin toiseksi viimeistä koeviikkoa, joten erityistä ohjelmaa ei järjestetty. Tämä näkyi myös iltaisin kämpissä, kun opistolaiset keskittyivät lähinnä lukemaan kokeisiin. Osasyynä hieman vaisuun tunnelmaan oli myös ulkona paukkava pakkanen, joka pakotti opistolaiset pysymään sisätiloissa. Tiistaina opiston väkeä piristi erityislinjan ja Rantaniemen asukkaiden välinen sählyottelu.

Torstaina musiikinopettajamme Susanna koki yllätyksen, kun kamarikuoron tenorit pukeutuivat kuoroon tullessaan näytelmävarastosta löytämiinsä naistenvaatteisiin. Muut arkipäivät menivät kokeisiin valmistautuessa ja arkisten rutiinien parissa.

Viikonloppuna saamme ohjelmaa senkin edestä. Perjantaina Reisjärven raamattuluokkalaiset tutustuvat opistoon kahden päivän mittaisella vierailulla. Luvassa on muun muassa kieliopintojen linjan järjestämä ohjelmailta. Lauantaina opistolla nähdään kaksi huippuluokan salibandyottelua, kun opiston poikien joukkue pelaa Kokkolasta tulevaa joukkuetta vastaan. Tytöillä puolestaan on peli alajärveläisiä vastaan. Lauantaina vietämme teemapäivän ohella myös opiston omanväen ystävänpäivätapahtumaa, jota valmistelee tukioppilaslautakunta. Sunnuntaina Jämsän opistolaiset saapuvat kauan odotetulle vierailulle.

Koeviikko on sujunut hyvin ja nyt toivommekin säiden lauhtuvan rankan opiskelun jälkeen ulkoilulle sopivammaksi!

Tuulia ja Anssi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.