Viikko 6: Unelmaloma

6.2.2015

Saavuimme maanantaina taas opistolle iloisin mielin. Tiistaina meillä oli retkeilylautakunnan järjestämä tempaus, jonka aiheena oli ”Unelmaloma”. Palkintona voittajalle oli matkalahjakortti, jonka kohdetta ei vielä paljastettu. Jokainen halukas sai pukeutua sen mukaan minne olisi lähdössä unelmiensa matkalle. Päivän aikana nähtiin paljon upeita asuja.

lomakuva

 Tällä viikolla opistolaisilla on ollut mahdollisuus suorittaa hygieniapassi ja osallistujamäärä olikin suuri.

Tiistaina opiston poikien jääkiekkojoukkueella oli haastepeli Haapajärvellä.

Torstaina retkeilylautakunta julkisti loma-asukilpailun voittajan ja järjesti hauskan leikin salissa. Illan päätteksi saimme muistella syksyn tapahtumia medialautakunnan valokuvaillassa.

ilmapallo

Viikko emäntänä ja isäntänä on sujunut hyvin ja on ollut mukavaa kierrellä soluissa.


Milja ja Leevi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.