Viikko 6: Ystävänpäivätapahtuma

12.2.2010
Lauantain ystävänpäivätapahtuma onnistui loistavasti. Päivän aikana jokaisella oppilaalla oli oma tehtävänsä ja jokainen hoiti omansa vastuuntuntoisesti. Yhdessä tekemisen meininki oli loistava! Vieraat otettiin vastaan kunniakujalla taputusten kera. Ohjelma alkoi leikkimielisillä talviolympialaisilla, joissa lajeina oli mm. ihmiskurlinki, tandemhiihto ja kaverinkantokisa. Olympialaisten jälkeen vieraat ja opiskelijat siirtyivät sisälle kiertelemään toimintapisteitä. Pisteinä oli tikanheitto, tarkkuusammunta, lämärikisa, herkkukahvila, askartelu ja muita lautakuntien järjestämiä pisteitä.

Viiden aikaan kokoonnuimme juhlasaliin laulutuokioon ja sen jälkeen rehtori Mikko Kinnunen piti alustuksen aiheesta ystävyys. Alustus herätti vilkkaan keskustelun, jossa puhuttiin mm. ystävien tärkeydestä. Keskustelun jälkeen nuoret viettivät aikaa yhdessä kunnes noin kello 22 päärakennus tyhjeni vieraista ja opiskelijat siivosivat päivän jäljet pois.

Sunnuntaina vietimme miesten- ja naistenpäivää. Jakauduimme pojat ja tytöt erilleen. Kuuntelimme alustukset ja keskustelimme naiseksi ja mieheksi kasvamisesta. Päivä oli mielenkiintoinen ja antoisa. Maanantaina oli aika taas palata arkeen ja aloittaa koulunkäynti. Arkista aherrusta piristi maanantain sähly- ja lentopalloturnaukset. Viikko sujui kaikin puolin hyvin. Huomaa, että opiskelijat tuntevat jo toisiaan, sillä tunnelma on rento ja tuttavallinen.

Kirsi ja Simo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.