Viikko 6: Ystävänpäivätapahtuma

12.2.2010
Lauantain ystävänpäivätapahtuma onnistui loistavasti. Päivän aikana jokaisella oppilaalla oli oma tehtävänsä ja jokainen hoiti omansa vastuuntuntoisesti. Yhdessä tekemisen meininki oli loistava! Vieraat otettiin vastaan kunniakujalla taputusten kera. Ohjelma alkoi leikkimielisillä talviolympialaisilla, joissa lajeina oli mm. ihmiskurlinki, tandemhiihto ja kaverinkantokisa. Olympialaisten jälkeen vieraat ja opiskelijat siirtyivät sisälle kiertelemään toimintapisteitä. Pisteinä oli tikanheitto, tarkkuusammunta, lämärikisa, herkkukahvila, askartelu ja muita lautakuntien järjestämiä pisteitä.

Viiden aikaan kokoonnuimme juhlasaliin laulutuokioon ja sen jälkeen rehtori Mikko Kinnunen piti alustuksen aiheesta ystävyys. Alustus herätti vilkkaan keskustelun, jossa puhuttiin mm. ystävien tärkeydestä. Keskustelun jälkeen nuoret viettivät aikaa yhdessä kunnes noin kello 22 päärakennus tyhjeni vieraista ja opiskelijat siivosivat päivän jäljet pois.

Sunnuntaina vietimme miesten- ja naistenpäivää. Jakauduimme pojat ja tytöt erilleen. Kuuntelimme alustukset ja keskustelimme naiseksi ja mieheksi kasvamisesta. Päivä oli mielenkiintoinen ja antoisa. Maanantaina oli aika taas palata arkeen ja aloittaa koulunkäynti. Arkista aherrusta piristi maanantain sähly- ja lentopalloturnaukset. Viikko sujui kaikin puolin hyvin. Huomaa, että opiskelijat tuntevat jo toisiaan, sillä tunnelma on rento ja tuttavallinen.

Kirsi ja Simo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.