Viikko 6: Ystävänpäivätapahtuma ja uusia kalusteita

10.2.2011

Lauantaina viimein toteutui kaikkien pitkään odottama ja yhdessä järjestetty ystävänpäivätapahtuma, joka alkoi iloisesti mieskuoron kuuluisalla sammakkolaululla. Tervetulotilaisuuden jälkeen jatkettiin leikkimielisillä talviolympialaisilla, joissa viiden hengen joukkueet kilpailivat keskenään monissa lajeissa. Tämän jälkeen sisällä oli eri lautakuntien järjestämiä toimintapisteitä, ja illalla yhteinen alustus ja keskustelu.  Päivä onnistui mahtavasti ja saatu palaute oli positiivista!

 

Maanantaina opistolla nähtiin jälleen kerran huikea lentopallo-ottelu Haapajärven joukkuetta vastaan, joka valitettavasti päättyi numeroin 3-0 opiston tappioksi.

Tiistaina monia opistolaisia ilahdutettiin uusilla sängyillä, lampuilla yöpöydillä ja peileillä joita jaettiin soluihin tarpeen mukaan. Nyt uni maistuu! Samoin päärakennukseen on saatu uusia nojatuoleja ja käyttäjiä on riittänyt.

 

Keskiviikkoiltana järjestettiin seurojen tilalta opiston omanväen keskusteluilta, jonka aiheena oli opiston yhteishenki. Keskustelu oli erittäin rakentavaa ja vahvistikin meidän kaikkien omakohtaista uskoa.

Hanne ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.