Viikko 6: Ystävänpäivätapahtuma ja uusia kalusteita

10.2.2011

Lauantaina viimein toteutui kaikkien pitkään odottama ja yhdessä järjestetty ystävänpäivätapahtuma, joka alkoi iloisesti mieskuoron kuuluisalla sammakkolaululla. Tervetulotilaisuuden jälkeen jatkettiin leikkimielisillä talviolympialaisilla, joissa viiden hengen joukkueet kilpailivat keskenään monissa lajeissa. Tämän jälkeen sisällä oli eri lautakuntien järjestämiä toimintapisteitä, ja illalla yhteinen alustus ja keskustelu.  Päivä onnistui mahtavasti ja saatu palaute oli positiivista!

 

Maanantaina opistolla nähtiin jälleen kerran huikea lentopallo-ottelu Haapajärven joukkuetta vastaan, joka valitettavasti päättyi numeroin 3-0 opiston tappioksi.

Tiistaina monia opistolaisia ilahdutettiin uusilla sängyillä, lampuilla yöpöydillä ja peileillä joita jaettiin soluihin tarpeen mukaan. Nyt uni maistuu! Samoin päärakennukseen on saatu uusia nojatuoleja ja käyttäjiä on riittänyt.

 

Keskiviikkoiltana järjestettiin seurojen tilalta opiston omanväen keskusteluilta, jonka aiheena oli opiston yhteishenki. Keskustelu oli erittäin rakentavaa ja vahvistikin meidän kaikkien omakohtaista uskoa.

Hanne ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.