Viikko 6: Ystävänpäivätapahtuma ja uusia kalusteita

10.2.2011

Lauantaina viimein toteutui kaikkien pitkään odottama ja yhdessä järjestetty ystävänpäivätapahtuma, joka alkoi iloisesti mieskuoron kuuluisalla sammakkolaululla. Tervetulotilaisuuden jälkeen jatkettiin leikkimielisillä talviolympialaisilla, joissa viiden hengen joukkueet kilpailivat keskenään monissa lajeissa. Tämän jälkeen sisällä oli eri lautakuntien järjestämiä toimintapisteitä, ja illalla yhteinen alustus ja keskustelu.  Päivä onnistui mahtavasti ja saatu palaute oli positiivista!

 

Maanantaina opistolla nähtiin jälleen kerran huikea lentopallo-ottelu Haapajärven joukkuetta vastaan, joka valitettavasti päättyi numeroin 3-0 opiston tappioksi.

Tiistaina monia opistolaisia ilahdutettiin uusilla sängyillä, lampuilla yöpöydillä ja peileillä joita jaettiin soluihin tarpeen mukaan. Nyt uni maistuu! Samoin päärakennukseen on saatu uusia nojatuoleja ja käyttäjiä on riittänyt.

 

Keskiviikkoiltana järjestettiin seurojen tilalta opiston omanväen keskusteluilta, jonka aiheena oli opiston yhteishenki. Keskustelu oli erittäin rakentavaa ja vahvistikin meidän kaikkien omakohtaista uskoa.

Hanne ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.