Viikko 6: Tyylimokia ja sikeitä unia

11.2.2022
Tällä viikolla saatiin vieraaksi ministeri Antti Kurvinen.

Meidän viikkomme isäntänä ja emäntänä oli erityisen tapahtumarikas ja opistolla oli paljon ohjelmaa.

Sunnuntain teemapäivänä aiheena olivat hyvät tavat. Päivä alkoi aihetta käsittelevällä luennolla, jonka jälkeen aiheeseen paneuduttiin vielä lisää sketsien avulla. Luonto- ja erälinja valmistautui edessä olevaan selviytymiskurssiin. Samana iltana olivat ohjelmassa myös seurat, jotka äänitettiin radio Pookiin. Sen lisäksi sunnuntaista aloitettiin opistolla nukkumishaaste. Siinä tarkoituksena oli aikaistaa nukkumaanmenoa menemällä kämppiin tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. 

Maanantaina opistolla vieraili tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen seurueineen. Opistolaiset toivottivat vieraat tervetulleeksi kuorojen esityksillä. Yksi yrittäjyyslinjan yrityksistä myös myi huppareitaan opistolaisille.

Tiistaina väsyneet, mutta onnelliset selviytymiskurssilaiset saapuivat takaisin opistolle. Tunnelma opistolla oli rauhallinen tapahtumarikkaan viikonvaihteen jälkeen. 

Keskiviikkona ohjelmassa oli narutuslautakunnan järjestämä Style swap-päivä, jossa opistolaiset vaihtoivat tyylejä toistensa kanssa. Se toi paljon naurua ja tunnelmaa tavalliseen opistoarkeen. Illalla isäntä ja emäntä kiersivät kämppäkierroksen toistensa asuihin pukeutuneina. 

Torstaina oli kioskilautakunnan järjestämä loistava ohjelmailta, jossa nähtiin jokaiselta linjalta sketsejä ja karkinmaistelukisa. Neljä päivää kestänyt nukkumishaaste oli ohi ja opistolaiset saivat olla päärakennuksessa yhteentoista asti. Viimeinen ilta kului mukavissa tunnelmissa laulaen, jutellen ja valmistautuen tulevaan viikonloppuun.

Rakkaudella  Iikka ja Elsi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.