Viikko 6: Tyylimokia ja sikeitä unia

11.2.2022
Tällä viikolla saatiin vieraaksi ministeri Antti Kurvinen.

Meidän viikkomme isäntänä ja emäntänä oli erityisen tapahtumarikas ja opistolla oli paljon ohjelmaa.

Sunnuntain teemapäivänä aiheena olivat hyvät tavat. Päivä alkoi aihetta käsittelevällä luennolla, jonka jälkeen aiheeseen paneuduttiin vielä lisää sketsien avulla. Luonto- ja erälinja valmistautui edessä olevaan selviytymiskurssiin. Samana iltana olivat ohjelmassa myös seurat, jotka äänitettiin radio Pookiin. Sen lisäksi sunnuntaista aloitettiin opistolla nukkumishaaste. Siinä tarkoituksena oli aikaistaa nukkumaanmenoa menemällä kämppiin tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. 

Maanantaina opistolla vieraili tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen seurueineen. Opistolaiset toivottivat vieraat tervetulleeksi kuorojen esityksillä. Yksi yrittäjyyslinjan yrityksistä myös myi huppareitaan opistolaisille.

Tiistaina väsyneet, mutta onnelliset selviytymiskurssilaiset saapuivat takaisin opistolle. Tunnelma opistolla oli rauhallinen tapahtumarikkaan viikonvaihteen jälkeen. 

Keskiviikkona ohjelmassa oli narutuslautakunnan järjestämä Style swap-päivä, jossa opistolaiset vaihtoivat tyylejä toistensa kanssa. Se toi paljon naurua ja tunnelmaa tavalliseen opistoarkeen. Illalla isäntä ja emäntä kiersivät kämppäkierroksen toistensa asuihin pukeutuneina. 

Torstaina oli kioskilautakunnan järjestämä loistava ohjelmailta, jossa nähtiin jokaiselta linjalta sketsejä ja karkinmaistelukisa. Neljä päivää kestänyt nukkumishaaste oli ohi ja opistolaiset saivat olla päärakennuksessa yhteentoista asti. Viimeinen ilta kului mukavissa tunnelmissa laulaen, jutellen ja valmistautuen tulevaan viikonloppuun.

Rakkaudella  Iikka ja Elsi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.