Viikko 6: Tyylimokia ja sikeitä unia

11.2.2022
Tällä viikolla saatiin vieraaksi ministeri Antti Kurvinen.

Meidän viikkomme isäntänä ja emäntänä oli erityisen tapahtumarikas ja opistolla oli paljon ohjelmaa.

Sunnuntain teemapäivänä aiheena olivat hyvät tavat. Päivä alkoi aihetta käsittelevällä luennolla, jonka jälkeen aiheeseen paneuduttiin vielä lisää sketsien avulla. Luonto- ja erälinja valmistautui edessä olevaan selviytymiskurssiin. Samana iltana olivat ohjelmassa myös seurat, jotka äänitettiin radio Pookiin. Sen lisäksi sunnuntaista aloitettiin opistolla nukkumishaaste. Siinä tarkoituksena oli aikaistaa nukkumaanmenoa menemällä kämppiin tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. 

Maanantaina opistolla vieraili tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen seurueineen. Opistolaiset toivottivat vieraat tervetulleeksi kuorojen esityksillä. Yksi yrittäjyyslinjan yrityksistä myös myi huppareitaan opistolaisille.

Tiistaina väsyneet, mutta onnelliset selviytymiskurssilaiset saapuivat takaisin opistolle. Tunnelma opistolla oli rauhallinen tapahtumarikkaan viikonvaihteen jälkeen. 

Keskiviikkona ohjelmassa oli narutuslautakunnan järjestämä Style swap-päivä, jossa opistolaiset vaihtoivat tyylejä toistensa kanssa. Se toi paljon naurua ja tunnelmaa tavalliseen opistoarkeen. Illalla isäntä ja emäntä kiersivät kämppäkierroksen toistensa asuihin pukeutuneina. 

Torstaina oli kioskilautakunnan järjestämä loistava ohjelmailta, jossa nähtiin jokaiselta linjalta sketsejä ja karkinmaistelukisa. Neljä päivää kestänyt nukkumishaaste oli ohi ja opistolaiset saivat olla päärakennuksessa yhteentoista asti. Viimeinen ilta kului mukavissa tunnelmissa laulaen, jutellen ja valmistautuen tulevaan viikonloppuun.

Rakkaudella  Iikka ja Elsi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.