Viikko 6: Tautien aikaa

10.2.2012

Lauantaipäivä alkoi hyvissä tunnelmissa. Muutama sosiaali- ja terveyssalan linjan tyttö piti meille alustuksen elämänkaareen liityen. Sen jälkeen sai kertoa omia kokemuksia lapsuudesta. Päivällä meille saapui vieraaksi haapajärvinen Anni Österberg, joka veti meille liikuntasalissa leikkejä.  Päiväkahvilla saimme itse koristella muffinsseja. Saimme siis olla koko päivän ”pieniä lapsia”.

Sunnuntai aloitettiin Mikon pitämällä jumalanpalveluksella. Kahvin jälkeen kokoonnuimme auditorioon, jossa aloitimme naisten- ja miestenpäivän Irman ja Mikon esityksellä. Tämän jälkeen jakaannuimme naisten ja miesten ryhmiin. Irma piti alustuksen tytöille ja Mikko pojille. Alustuksien jälkeen oli liikuntasalissa leikkimielisiä kilpailuja tyttöjen ja poikien välillä mm. köydenvetoa, jonka tytöt voitti!

Tällä viikolla opistolla on jyllänyt oksennustauti ja kuume. Vapaa-ajan lautakunta oli maanantaina järjestänyt akvaarion ”eksyneiden lasten lepopaikaksi”. Siellä sai välitunneilla käydä levähtämässä. Samana iltana tytöt pelasivat sählyä reisjärvisiä vastaan ja kovan kannustuksen ansiosta opistolaiset voittivat. Lellit harjoittelivat telttojen pystyttämistä ja osa kävi testaamassa uusia suksia. Muumatama lelli innostui touhusta ja jäi telttaan pariksi yöksi.

 

Tiistaina kioskilautakunta oli järjestänyt karkittoman päivän. Kioski ei ollut koko päivänä auki. Torstaina järjestettiin hiuspäivä, jolloin tarkoituksena oli laittaa hiukset mahdollisimman rumasti. Rumimmat kampaukset palkittiin. Torstai-iltana saimme vielä rauhoittua ja rentoutua musiikin parissa, kun musiikkilautakunta järjesti tilaisuuden, jossa halukkaat saivat käydä soittamassa tai laulamassa.

 

Laura ja Atte

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.