Viikko 6: Tautien aikaa

10.2.2012

Lauantaipäivä alkoi hyvissä tunnelmissa. Muutama sosiaali- ja terveyssalan linjan tyttö piti meille alustuksen elämänkaareen liityen. Sen jälkeen sai kertoa omia kokemuksia lapsuudesta. Päivällä meille saapui vieraaksi haapajärvinen Anni Österberg, joka veti meille liikuntasalissa leikkejä.  Päiväkahvilla saimme itse koristella muffinsseja. Saimme siis olla koko päivän ”pieniä lapsia”.

Sunnuntai aloitettiin Mikon pitämällä jumalanpalveluksella. Kahvin jälkeen kokoonnuimme auditorioon, jossa aloitimme naisten- ja miestenpäivän Irman ja Mikon esityksellä. Tämän jälkeen jakaannuimme naisten ja miesten ryhmiin. Irma piti alustuksen tytöille ja Mikko pojille. Alustuksien jälkeen oli liikuntasalissa leikkimielisiä kilpailuja tyttöjen ja poikien välillä mm. köydenvetoa, jonka tytöt voitti!

Tällä viikolla opistolla on jyllänyt oksennustauti ja kuume. Vapaa-ajan lautakunta oli maanantaina järjestänyt akvaarion ”eksyneiden lasten lepopaikaksi”. Siellä sai välitunneilla käydä levähtämässä. Samana iltana tytöt pelasivat sählyä reisjärvisiä vastaan ja kovan kannustuksen ansiosta opistolaiset voittivat. Lellit harjoittelivat telttojen pystyttämistä ja osa kävi testaamassa uusia suksia. Muumatama lelli innostui touhusta ja jäi telttaan pariksi yöksi.

 

Tiistaina kioskilautakunta oli järjestänyt karkittoman päivän. Kioski ei ollut koko päivänä auki. Torstaina järjestettiin hiuspäivä, jolloin tarkoituksena oli laittaa hiukset mahdollisimman rumasti. Rumimmat kampaukset palkittiin. Torstai-iltana saimme vielä rauhoittua ja rentoutua musiikin parissa, kun musiikkilautakunta järjesti tilaisuuden, jossa halukkaat saivat käydä soittamassa tai laulamassa.

 

Laura ja Atte

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.