Viikko 6: Tautien aikaa

10.2.2012

Lauantaipäivä alkoi hyvissä tunnelmissa. Muutama sosiaali- ja terveyssalan linjan tyttö piti meille alustuksen elämänkaareen liityen. Sen jälkeen sai kertoa omia kokemuksia lapsuudesta. Päivällä meille saapui vieraaksi haapajärvinen Anni Österberg, joka veti meille liikuntasalissa leikkejä.  Päiväkahvilla saimme itse koristella muffinsseja. Saimme siis olla koko päivän ”pieniä lapsia”.

Sunnuntai aloitettiin Mikon pitämällä jumalanpalveluksella. Kahvin jälkeen kokoonnuimme auditorioon, jossa aloitimme naisten- ja miestenpäivän Irman ja Mikon esityksellä. Tämän jälkeen jakaannuimme naisten ja miesten ryhmiin. Irma piti alustuksen tytöille ja Mikko pojille. Alustuksien jälkeen oli liikuntasalissa leikkimielisiä kilpailuja tyttöjen ja poikien välillä mm. köydenvetoa, jonka tytöt voitti!

Tällä viikolla opistolla on jyllänyt oksennustauti ja kuume. Vapaa-ajan lautakunta oli maanantaina järjestänyt akvaarion ”eksyneiden lasten lepopaikaksi”. Siellä sai välitunneilla käydä levähtämässä. Samana iltana tytöt pelasivat sählyä reisjärvisiä vastaan ja kovan kannustuksen ansiosta opistolaiset voittivat. Lellit harjoittelivat telttojen pystyttämistä ja osa kävi testaamassa uusia suksia. Muumatama lelli innostui touhusta ja jäi telttaan pariksi yöksi.

 

Tiistaina kioskilautakunta oli järjestänyt karkittoman päivän. Kioski ei ollut koko päivänä auki. Torstaina järjestettiin hiuspäivä, jolloin tarkoituksena oli laittaa hiukset mahdollisimman rumasti. Rumimmat kampaukset palkittiin. Torstai-iltana saimme vielä rauhoittua ja rentoutua musiikin parissa, kun musiikkilautakunta järjesti tilaisuuden, jossa halukkaat saivat käydä soittamassa tai laulamassa.

 

Laura ja Atte

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.