Viikko 5: Solujen väliset sählypelit

31.1.2014

Saavuimme maanantai-iltana takaisin opistolle hyvin levänneinä. Tiistaina alkoi liikuntalautakunnan järjestämä solujen välinen sählyturnaus. Jokainen solu sai muodostaa oman joukkueensa ja pelata sillä muita soluja vastaan liikuntalautakunnan laatiman otteluohjelman mukaisesti.

säbäpelikuva 2

Turnauksen aloitti opistoneuvoston ja erityislinjan tiukka kamppailu, jonka erityislinja lopulta voitti.

säbäturnaus

Keskiviikkona päivällä Reisjärven lukion opiskelijoita oli esittelemässä kaikille kiinnostuneille kouluaan.

Torstaina ottelut jatkuivat tyttöjen peleillä. Loppuottelut pelataan ensi viikolla. Perjantaina illalla on yrittäjyyslinjan järjestämä opistoilta – saa nähdä mitä siellä on ohjelmassa!

Lauantaina on kauan odotettu kotiväenpäivä, jolloin monet opiskelijoiden vanhemmat ja sisarukset tulevat katsomaan, millaista meillä täällä opistolla on. Muutama viikko sitten aloitettu palapelikin on edistynyt mukavasti.

palapeli

On ollut mukavaa kierreillä soluissa ja nähdä millaista niissä on. Olemme huomanneet, että opiskelijoiden yhteishenki on mahtava ja soluissakin menee mielestämme hyvin.

 Essi ja Hannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.