Viikko 6: Perusarkea

9.2.2018

Tämä viikko on sujunut opistolla tuttuun malliin. OIemme opiskelleet ahkerasti omien linjojemme tunneillamme sekä valinnaisissa. Biljardi- ja pingispöytä ovat olleet kovassa käytössä. Etenkin pingispelejä on ollut paljon, sillä pingisturnaus alkoi ja on käynnissä kovaa vauhtia.

Pingisturnaus alkoi…

Lellit hiihtivät monta kilometriä maanantai-iltana metsäsuksilla ja yöpyivät taivasalla makuupusseissa. Aamulla lellit tulivat kylmissään, mutta yhtä kokemusta rikkaampana, takaisin opistolle. Saimme vihdoin ja viimein kauan odotetut sisäpeliasut ja ne ovatkin olleet heti kovassa käytössä.

Sisäpeliasut saapuivat!

Torstai-iltana vietimme keittiölautakunnan ohjelmailtaa, jossa aiheena oli soluvierailu. Menimme soluittain toiselle solulle kylään. Saimme iltapalavärkit mukaamme päärakennuksesta,  kokkasimme yhdessä iltapalan ja  vietimme leppoisaa iltaa.

Soluvierailu Jussila A:ssa.

 

Julia ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.