Viikko 6: Perusarkea

9.2.2018

Tämä viikko on sujunut opistolla tuttuun malliin. OIemme opiskelleet ahkerasti omien linjojemme tunneillamme sekä valinnaisissa. Biljardi- ja pingispöytä ovat olleet kovassa käytössä. Etenkin pingispelejä on ollut paljon, sillä pingisturnaus alkoi ja on käynnissä kovaa vauhtia.

Pingisturnaus alkoi…

Lellit hiihtivät monta kilometriä maanantai-iltana metsäsuksilla ja yöpyivät taivasalla makuupusseissa. Aamulla lellit tulivat kylmissään, mutta yhtä kokemusta rikkaampana, takaisin opistolle. Saimme vihdoin ja viimein kauan odotetut sisäpeliasut ja ne ovatkin olleet heti kovassa käytössä.

Sisäpeliasut saapuivat!

Torstai-iltana vietimme keittiölautakunnan ohjelmailtaa, jossa aiheena oli soluvierailu. Menimme soluittain toiselle solulle kylään. Saimme iltapalavärkit mukaamme päärakennuksesta,  kokkasimme yhdessä iltapalan ja  vietimme leppoisaa iltaa.

Soluvierailu Jussila A:ssa.

 

Julia ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.