Viikko 50: Juhlia ja joulua Räisälänmäellä

12.12.2014

Perjantaina vietimme opistossa Suomi – juhlaa. Käytävillä oli kynttilöitä ja opiston presidentti sihteereineen kätteli kaikki opistolaiset. Juhlassa oli näytelmä sota-ajasta ja musiikkia.

Itsenäisyyspäivänä kävimme Reisjärven kauniissa kirkossa jumalanpalveluksessa ja sen jälkeen kunnan itsenäisyysjuhlassa ala-asteella. Illalla koristelimme yhdessä salin juhlakuntoon sunnuntain musiikkikahvilaa varten.

_DSC0215

Sunnuntaina oli kauan odotettu musiikkikahvila. Tänä vuonna järjestimme ensimmäistä kertaa kaksi kattausta ja molemmissa oli hieno tunnelma. Saimme kuulla hienoa musiikkia ja nauttia keittiölautakunnan hyvistä leivonnaisista.

_DSC0354

Maanantaina alkoi viimeinen kouluviikko ennen joululomaa. Kollit saivat joulukalenterinsa valmiiksi, viimeiset kokeet saatiin tehtyä ja tunnelma oli jouluinen. Keskiviikkona vietimme omanväen joulujuhlaa, jossa jokainen linja ja henkilökunta esitti ohjelmaa.

Torstaina koko opiston väki jaettiin ryhmiin ja siivosimme päärakennuksen joululaulujen ja jouluterveisten kuuluessa taustalla. Illalla oli solujen pikkujoulut joita kaikki tuntuivat odottavan innokkaasti.

_DSC0550

Tämä syksy on mennyt nopeasti. Muutamiin sanoihin tiivistettynä se on ollut aivan huippu. Opistolta odotti paljon, ja sai vielä enemmän. Nyt on puolet opistovuodesta kulunut, mutta onneksi saamme viettää täällä vielä monta kuukautta. Yhteishenki on käsinkosketeltavan hyvä, jokainen saa olla oma itsensä. Odotamme innolla kevään haasteita ja mahdollisuuksia.

 Lauantaina vielä vietämme joulujuhlaa, jonka jälkeen lähdemme noin kolmen viikon ansaitulle joululomalle. Hyvää joulua kaikille!

On ollut mukava kiertää soluja, kun kaikki ovat olleet hyvällä mielellä.


Venla ja Visa

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.