Viikko 5: Ystävänpäivätapahtuman valmistelujen loppuhuipennus

6.2.2010
Viikko on sujunut mukavasti. Lauantain ystävänpäivätapahtumaa on valmistettu ahkerasti monena iltana, joten hauskoja ohjelmailtoja ei nyt ole ollut. Onneksi ensi torstaina sellainen on luvassa! Ystävänpäivätapahtuman valmistelut ovat todella hyvässä vaiheessa. Lautakuntien kokouksia on ollut lähes joka päivä.
Aikaa on kuitenkin riittänyt myös lentopallon ja sählyn pelaamiseen. Tytötkin on innostunu ja toisinaan päivystäjän luvalla klo 23 asti. Pojat on tehnyt hienon mäen Tipulan päätyyn. Siellä ollaan innokkaasti laskettu lumilaudoilla ja pahemmilta vahingoilta onneksi säästytty…
Henna ja Timo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.