Viikko 5: Ystävänpäivätapahtuman valmisteluja

3.2.2011

Saavuimme maanantai iltana opistolle iloisin ja virkein mielin rentouttavan viikonlopun jälkeen. Tiistaina koulunkäynti jatkui normaaliin tapaan. Tiistaipäivän sää oli silmiä hivelevä, joten suuri joukko opistolaisia lähti opiston lähellä sijaitsevalle hiekkamontulle suksine, pulkkine ja lumilautoineen. Ulkoileminen on ollut suosiossa mahtavien ilmojen takia tällä viikolla.

Keskiviikkona iltana tyttöjen sählyjoukkue yritti yllättää kolmannen kerran poikien ”tunarisäbä” joukkueen. Tuloksesta tosin oli suuria erimielisyyksiä, mutta ”virallisiksi” lukemiksi jäi voimaan 5-5.

Torstaina on oli myös opistoneuvoston kokous, joissa on kiivaana puheenaiheena ollut lauantain tuleva ystävänpäivätapahtuma. Lautakuntien jäsenille on jaettu tehtäviä, joiden kautta jokainen opistolainen osallistuu oman työpanoksensa kautta tapahtuman järjestämiseen ja samalla opintomatkan varojen keruuseen. Suunnittelujen keskellä ehdittiin pelata lentopallo-ottelu opiston sekajoukkueella toissavuoden opistolaisia vastaan. Huikean pelin jälkeen opisto kaatui erin 3-1.

Illalla ryhmä innokkaita opistolaisia muutti akvaariossa järjestystä ja loi piristystä illan keskelle. Perjantaina lautakunnat valmistelevat oman toimintapisteen toimintakuntoon lauantaita varten, jolloin huolella suunniteltu ystävänpäivätapahtuma pidetään!

Annariina ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.