Viikko 5: Ystävänpäivätapahtuman valmisteluja

3.2.2011

Saavuimme maanantai iltana opistolle iloisin ja virkein mielin rentouttavan viikonlopun jälkeen. Tiistaina koulunkäynti jatkui normaaliin tapaan. Tiistaipäivän sää oli silmiä hivelevä, joten suuri joukko opistolaisia lähti opiston lähellä sijaitsevalle hiekkamontulle suksine, pulkkine ja lumilautoineen. Ulkoileminen on ollut suosiossa mahtavien ilmojen takia tällä viikolla.

Keskiviikkona iltana tyttöjen sählyjoukkue yritti yllättää kolmannen kerran poikien ”tunarisäbä” joukkueen. Tuloksesta tosin oli suuria erimielisyyksiä, mutta ”virallisiksi” lukemiksi jäi voimaan 5-5.

Torstaina on oli myös opistoneuvoston kokous, joissa on kiivaana puheenaiheena ollut lauantain tuleva ystävänpäivätapahtuma. Lautakuntien jäsenille on jaettu tehtäviä, joiden kautta jokainen opistolainen osallistuu oman työpanoksensa kautta tapahtuman järjestämiseen ja samalla opintomatkan varojen keruuseen. Suunnittelujen keskellä ehdittiin pelata lentopallo-ottelu opiston sekajoukkueella toissavuoden opistolaisia vastaan. Huikean pelin jälkeen opisto kaatui erin 3-1.

Illalla ryhmä innokkaita opistolaisia muutti akvaariossa järjestystä ja loi piristystä illan keskelle. Perjantaina lautakunnat valmistelevat oman toimintapisteen toimintakuntoon lauantaita varten, jolloin huolella suunniteltu ystävänpäivätapahtuma pidetään!

Annariina ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.