Viikko 5: Tapahtumatäyteinen viikko

10.2.2017

Maanantaina palattiin normaalista opistokotiin ja tiistaina alkoi 24h solupäivä. Kaikki solujen solistit hakivat ruuat keittiöltä vuorokauden ajaksi.

ruokakuva

Ilta vietettiin rennosti soluissa ja seuraava päivä aloitettiin opiskelulla. Kun tehtävät oli tehty niin menimme ulkoilemaan. Meidän mielestä solupäivä paransi solujen ilmapiiriä.

IMG_8361

Viihtyvyyslautakunta järjesti hauskan ohjelmaillan, jossa mm. päästiin pelaamaan lakanalentopalloa. Yllätimme yhden tipulaceeläisen illalla soluun mentäessä laulamalla ”Paljon onnea vaan” ja antamalla tikkarit synttärilahjaksi. Perjantaina joidenkin opistolaisten vanhempia tuli kertomaan heidän ammateistaan ammattien iltana.

Lauantaiaamuna heräsimme virkeänä uuteen päivään seitsemältä aamulla. Lähdimme busseilla kohti Petäjänmäkeä, jossa oli maailman suurin hiihtokoulu. Meidän mahtava rehtorimme uskalsi haastaa Juha Miedon hiihtokilpailussa, jonka Mikko voitti ylivoimaisesti meidän hurjan kannustuksen ansiosta.

Saimme kotiväen kylään opistolle ja opistolla oli alustus aiheesta ”Perheen väliset suhteet”. Illan päätteeksi pääsimme Haapajärvelle kannustamaan opiston poikien jääkiekkopeliä.

IMG_8480

Viikonlopun yhtenä teemana oli some, jossa oli keskustelua ja esityksiä sosiaalisenmedian ja sen käyttöön liittyen. Kaikkien halukkaiden puhelimet kerättiin laatikkoon somelakon ajaksi, joka kesti kolme päivää.  

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut uskomattoman hieno kokemus. On ollut huippua kiertää kämpissä ja jutella kaikkien opistolaisten kanssa. Olette piristäneet meitä viihdyttävillä jutuillanne. Olette huippuja kaikki ja nauttikaa opistoelämästä.

 

Emilia ja Aatu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.