Viikko 5: Tapahtumatäyteinen viikko

10.2.2017

Maanantaina palattiin normaalista opistokotiin ja tiistaina alkoi 24h solupäivä. Kaikki solujen solistit hakivat ruuat keittiöltä vuorokauden ajaksi.

ruokakuva

Ilta vietettiin rennosti soluissa ja seuraava päivä aloitettiin opiskelulla. Kun tehtävät oli tehty niin menimme ulkoilemaan. Meidän mielestä solupäivä paransi solujen ilmapiiriä.

IMG_8361

Viihtyvyyslautakunta järjesti hauskan ohjelmaillan, jossa mm. päästiin pelaamaan lakanalentopalloa. Yllätimme yhden tipulaceeläisen illalla soluun mentäessä laulamalla ”Paljon onnea vaan” ja antamalla tikkarit synttärilahjaksi. Perjantaina joidenkin opistolaisten vanhempia tuli kertomaan heidän ammateistaan ammattien iltana.

Lauantaiaamuna heräsimme virkeänä uuteen päivään seitsemältä aamulla. Lähdimme busseilla kohti Petäjänmäkeä, jossa oli maailman suurin hiihtokoulu. Meidän mahtava rehtorimme uskalsi haastaa Juha Miedon hiihtokilpailussa, jonka Mikko voitti ylivoimaisesti meidän hurjan kannustuksen ansiosta.

Saimme kotiväen kylään opistolle ja opistolla oli alustus aiheesta ”Perheen väliset suhteet”. Illan päätteeksi pääsimme Haapajärvelle kannustamaan opiston poikien jääkiekkopeliä.

IMG_8480

Viikonlopun yhtenä teemana oli some, jossa oli keskustelua ja esityksiä sosiaalisenmedian ja sen käyttöön liittyen. Kaikkien halukkaiden puhelimet kerättiin laatikkoon somelakon ajaksi, joka kesti kolme päivää.  

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut uskomattoman hieno kokemus. On ollut huippua kiertää kämpissä ja jutella kaikkien opistolaisten kanssa. Olette piristäneet meitä viihdyttävillä jutuillanne. Olette huippuja kaikki ja nauttikaa opistoelämästä.

 

Emilia ja Aatu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.