VIIKKO 5: Sairasteluviikko

9.2.2018

Elämä tällä viikolla on ollut opistolla hiljaista, koska monet ovat olleet sairaina. Vaikka moni onkin ollut kotona tai solussa sairastamassa, on opistoelämä mennyt normaalia tahtia eteenpäin. Tällä viikolla lellit leipoivat ahkerasti Kajaanin myyjäisiä varten, joten heitä ei ole paljoa näkynyt päärakennuksesssa. Kajaanin myyjäiset pidettiin lauantaina ja siellä lauloi myös kamarikuoro.

Tiikerikakkuja, pullapitkoja, suklaapiirakkaa, rieskoja…

  Hyvät kelit ovat suosineet opistolaisia ja opistolaiset ovatkin ahkerasti ulkoilleet yhdessä.

Torstaina oli teknologialautakunnan pitämä ohjelmailta, jossa nähtiin huikea leikkausoperaatio sketsin muodossa ja hauska veelogi.

Teknologialautakunta hauskuutti yleisöä epävirallisella veelogillaan.

Seuraavana iltana oli stillien vuoro pitää ohjelmailta, jossa kaikki pääsivät osallistumaan tuolijumppaan ja pojat testaamaan letitystaitoja.

Viikonloppuna opistolla oli osuuskunta Versoston sparrauskurssi, johon osallistui myös moni tämän vuoden opistolainen.  Sunnuntaina oli naisten ja miesten päivä, jossa pojat menivät Mikon kanssa keskustelemaan ja tytöt Irman kanssa. Päivä oli erittäin hauska, onnistunut ja mielenkiintoinen.

Pääpiirteittäin viikko on sujunut hyvin ja opistoelämä on ollut normaalia. Opinnot jatkuvat hyvällä mallilla ja opistolaisten kesken yhteishenki on parantunut entisestään.

Saila ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.