VIIKKO 5: Sairasteluviikko

9.2.2018

Elämä tällä viikolla on ollut opistolla hiljaista, koska monet ovat olleet sairaina. Vaikka moni onkin ollut kotona tai solussa sairastamassa, on opistoelämä mennyt normaalia tahtia eteenpäin. Tällä viikolla lellit leipoivat ahkerasti Kajaanin myyjäisiä varten, joten heitä ei ole paljoa näkynyt päärakennuksesssa. Kajaanin myyjäiset pidettiin lauantaina ja siellä lauloi myös kamarikuoro.

Tiikerikakkuja, pullapitkoja, suklaapiirakkaa, rieskoja…

  Hyvät kelit ovat suosineet opistolaisia ja opistolaiset ovatkin ahkerasti ulkoilleet yhdessä.

Torstaina oli teknologialautakunnan pitämä ohjelmailta, jossa nähtiin huikea leikkausoperaatio sketsin muodossa ja hauska veelogi.

Teknologialautakunta hauskuutti yleisöä epävirallisella veelogillaan.

Seuraavana iltana oli stillien vuoro pitää ohjelmailta, jossa kaikki pääsivät osallistumaan tuolijumppaan ja pojat testaamaan letitystaitoja.

Viikonloppuna opistolla oli osuuskunta Versoston sparrauskurssi, johon osallistui myös moni tämän vuoden opistolainen.  Sunnuntaina oli naisten ja miesten päivä, jossa pojat menivät Mikon kanssa keskustelemaan ja tytöt Irman kanssa. Päivä oli erittäin hauska, onnistunut ja mielenkiintoinen.

Pääpiirteittäin viikko on sujunut hyvin ja opistoelämä on ollut normaalia. Opinnot jatkuvat hyvällä mallilla ja opistolaisten kesken yhteishenki on parantunut entisestään.

Saila ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.