Viikko 5: Jäätävät pakkaskelit!

2.2.2012

Maanantai alkoi todella riemukkaissa tunnelmissa – tunnelma hipoi kattoa! Tiistaipäivänä edessämme oli kuitenkin paluu arkielämään, kun kouluviikko pyörähti käyntiin. Päivän aikana täytyi palauttaa projektityöstä alustava versio. Illan päätteeksi kurtsi piti meille yhteistä ohjelmaa liikuntasalissa.

”Opiskelijat” ja lellit ovat viihtyneet hyvin sisätiloissa, johtunee varmaan hyytävän kylmästä pakkasesta, sillä Räisälänmäen pakkasmittarit ovat näyttäneen jopa kolmeakymmentä miinusastetta.

Keskiviikkoiltana kaikki lukivat soluissa ahkerasti seuraavana päivänä pidettävää uskonnon tenttiin roomalaiskirjeestä. Illalla vapaa-ajan lautakunta otti vastaan täysiä arpalistoja, joita oli jo ilahduttavasti myyty. Torstaina tentin oltua ohi saimme kokoontua auditorioon amerikkalaisten järjestämään lauluiltaan.Vielä illalla osa tytöistä pelasi poikia vastaan säbää.

Tulevalle lauantaille oli alunperin suunniteltu oppilaskunnan järjestämää laskettelureissua, joka kuitenkin peruuntui kovien pakkasten takia. Perjantaina saamme nauttia kieliopintojen linjan järjestämästä opistoillasta. Opiston puoliväli on ohitettu ja tunnelma senkun paranee ja rentoutuu entisestään.

Veera ja Petri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.