Viikko 5: Jäätävät pakkaskelit!

2.2.2012

Maanantai alkoi todella riemukkaissa tunnelmissa – tunnelma hipoi kattoa! Tiistaipäivänä edessämme oli kuitenkin paluu arkielämään, kun kouluviikko pyörähti käyntiin. Päivän aikana täytyi palauttaa projektityöstä alustava versio. Illan päätteeksi kurtsi piti meille yhteistä ohjelmaa liikuntasalissa.

”Opiskelijat” ja lellit ovat viihtyneet hyvin sisätiloissa, johtunee varmaan hyytävän kylmästä pakkasesta, sillä Räisälänmäen pakkasmittarit ovat näyttäneen jopa kolmeakymmentä miinusastetta.

Keskiviikkoiltana kaikki lukivat soluissa ahkerasti seuraavana päivänä pidettävää uskonnon tenttiin roomalaiskirjeestä. Illalla vapaa-ajan lautakunta otti vastaan täysiä arpalistoja, joita oli jo ilahduttavasti myyty. Torstaina tentin oltua ohi saimme kokoontua auditorioon amerikkalaisten järjestämään lauluiltaan.Vielä illalla osa tytöistä pelasi poikia vastaan säbää.

Tulevalle lauantaille oli alunperin suunniteltu oppilaskunnan järjestämää laskettelureissua, joka kuitenkin peruuntui kovien pakkasten takia. Perjantaina saamme nauttia kieliopintojen linjan järjestämästä opistoillasta. Opiston puoliväli on ohitettu ja tunnelma senkun paranee ja rentoutuu entisestään.

Veera ja Petri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.