Viikko 5: Kotiväen päivää odotellessa

4.2.2016

Aloitimme jälleen uuden viikon opistolla. Päivien pidentyessä olemme saaneet huomata opistolaisten piristyneen. Monissa soluissa on vietetty synttäreitä ja solujen yhteishenki on kasvanut entisestään.

IMG_2807

Keskiviikkona kokoonnuimme omanväen keskusteluiltaan, jossa alustuksen aiheena oli musiikki.

IMG_1509

Torstaina joukko poikia kunnosti biljardipöydän. Illalla kioskilautakunta järjesti oppilaskunnan illan, jossa muun muassa muutamat pojat pääsivät näyttämään taitojaan hiustenlaitossa.

IMG_2278
Reippaat biljardipöydän kunnostajat työn touhussa.

Lauantaina on kotiväen päivä. Aamulla muutamien opistolaisten vanhemmat tulevat esittelemään meille ammattejaan. Päivemmällä opistolaisten vanhemmat ja sisarukset saavat tulla vierailemaan opistolle.

IMG_6012 (2)

On ollut mielenkiintoista seurata muiden solujen iltaelämää kuluneen viikon aikana. Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut ainutlaatuinen ja mieleenpainuva kokemus.
Sara ja Sakaria

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.