Viikko 5: Antoisa viikonloppu teemapäivien parissa

30.1.2015

Lauantain teemana oli ”Haku päälle-päivä” eli perehdyimme työnhakuun ja saimme valintakoevalmennusta. Sunnuntain teemana oli puolestaan naisten ja miesten päivä. Päivän aikana oli ohjelmaa sekä yhdessä että erikseen naisille ja miehille. Lisäksi tukioppilaat järjestivät lumiveistoskilpailun, jossa kaikki halukkaat pääsivät luomaan upeita veistoksia.

Keskiviikkona pidimme liikuntasalissa omanväen keskusteluillan, jossa purimme kysymyslaatikon. Kaikki saivat käyttää puheenvuoroja vapaasti illan aikana ja keskustelu oli antoisaa.

IMG_7156

Torstainan oppilaskunnan illan piti ympäristölautakunta. Pääsimme juoksemaan joukkueena ympäri opistoa etsimään aarteita.

DSC_0406

Viikko emäntänä ja isäntänä on sujunut mukavasti ja soluissa on ollut mukava viettää aikaa kanssanne. Kiitos!

 

Ulla-Riitta ja Teppo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.