Viikko 5: Antoisa viikonloppu teemapäivien parissa

30.1.2015

Lauantain teemana oli ”Haku päälle-päivä” eli perehdyimme työnhakuun ja saimme valintakoevalmennusta. Sunnuntain teemana oli puolestaan naisten ja miesten päivä. Päivän aikana oli ohjelmaa sekä yhdessä että erikseen naisille ja miehille. Lisäksi tukioppilaat järjestivät lumiveistoskilpailun, jossa kaikki halukkaat pääsivät luomaan upeita veistoksia.

Keskiviikkona pidimme liikuntasalissa omanväen keskusteluillan, jossa purimme kysymyslaatikon. Kaikki saivat käyttää puheenvuoroja vapaasti illan aikana ja keskustelu oli antoisaa.

IMG_7156

Torstainan oppilaskunnan illan piti ympäristölautakunta. Pääsimme juoksemaan joukkueena ympäri opistoa etsimään aarteita.

DSC_0406

Viikko emäntänä ja isäntänä on sujunut mukavasti ja soluissa on ollut mukava viettää aikaa kanssanne. Kiitos!

 

Ulla-Riitta ja Teppo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.