Viikko 49: Viimeinen viikko ennen joululomaa

10.12.2010

Tämän vuoden viimeinen viikko on ollut hyvin tapahtumarikas ja meillä on ollut paljon erilaista ohjelmaa. Perjantaina kieliopintojen linja järjesti Suomi-aiheisen ohjelmaillan. Lauantaina saimme tehdä joululahjoja lahjapajoissa. Pajoja oli monenlaisia: saippuan tekoa, kynttilöiden valua, huovutusta jne.

Sunnuntaina opistolla järjestettiin musiikkikahvila. Kahvilan tarkoituksena oli kerätä rahaa uuteen pingispöytään ja pianoon. Opiskelijat vastasivat hienosta ja monenlaisesta musiikista sekä keittiölautakunta teki suuren panoksen tarjolla olleiden leivonnaisten eteen. Kahvilan tuotto oli sen verran hyvä, että keväällä pääsemme pelaamaan uudella pingispöydällä!

Itsenäisyyspäivänä kävimme kirkossa itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa. Kamari- ja mieskuorojen lauluista tuli positiivista palautetta. Jumalanpalveluksen jälkeen kävimme Elsa ja Antti Räisälän haudalla. Illalla oli opiston omat ”linnanjuhlat”, jossa opiston presidentti piti hienon puheen. Juhlassa nähtiin hienoja kuvaelmia ja yksinlauluja.

Torstaina vietimme omanväen pikkujoulun, johon kaikki opintolinjat ja henkilökunta olivat järjestäneet huikeaa ja laadukasta ohjelmaa.  Illan päätteeksi toimittajakurssi julkaisi Vihreän Tähkän, opistolaisten oman lehden, joulunumeron. Perjantaina on ohjelmassa muun muassa henkilökunnan ja opistolaisten välinen lentopallo-ottelu ja jouluateria. Lauantaina on opiston joulujuhla, jonka jälkeen lähdemme ansaitulle joululomalle!

Milla ja Sampo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.