Viikko 49: Viimeinen viikko ennen joululomaa

10.12.2010

Tämän vuoden viimeinen viikko on ollut hyvin tapahtumarikas ja meillä on ollut paljon erilaista ohjelmaa. Perjantaina kieliopintojen linja järjesti Suomi-aiheisen ohjelmaillan. Lauantaina saimme tehdä joululahjoja lahjapajoissa. Pajoja oli monenlaisia: saippuan tekoa, kynttilöiden valua, huovutusta jne.

Sunnuntaina opistolla järjestettiin musiikkikahvila. Kahvilan tarkoituksena oli kerätä rahaa uuteen pingispöytään ja pianoon. Opiskelijat vastasivat hienosta ja monenlaisesta musiikista sekä keittiölautakunta teki suuren panoksen tarjolla olleiden leivonnaisten eteen. Kahvilan tuotto oli sen verran hyvä, että keväällä pääsemme pelaamaan uudella pingispöydällä!

Itsenäisyyspäivänä kävimme kirkossa itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa. Kamari- ja mieskuorojen lauluista tuli positiivista palautetta. Jumalanpalveluksen jälkeen kävimme Elsa ja Antti Räisälän haudalla. Illalla oli opiston omat ”linnanjuhlat”, jossa opiston presidentti piti hienon puheen. Juhlassa nähtiin hienoja kuvaelmia ja yksinlauluja.

Torstaina vietimme omanväen pikkujoulun, johon kaikki opintolinjat ja henkilökunta olivat järjestäneet huikeaa ja laadukasta ohjelmaa.  Illan päätteeksi toimittajakurssi julkaisi Vihreän Tähkän, opistolaisten oman lehden, joulunumeron. Perjantaina on ohjelmassa muun muassa henkilökunnan ja opistolaisten välinen lentopallo-ottelu ja jouluateria. Lauantaina on opiston joulujuhla, jonka jälkeen lähdemme ansaitulle joululomalle!

Milla ja Sampo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.