Viikko 49: Viimeinen viikko ennen joululomaa…

3.1.2014


Lauantaina aamulla, hyvin nukutun yön jälkeen, pääkkäri täyttyi virkeistä ja iloisista opiskelijoista. Ohjelmassa oli pop up-koulupäivä. Opiskelijat olivat järjestäneet erilaisia toimintapajoja, kuten itsepuolustus-, sähly-, soitin sekä ratsastuspaja, joissa sai opetella uusia taitoja taitavien vetäjien johdolla.

DSC_0037

Illalla bussilastillinen opiskelijoita suuntasi Iisalmeen joululauluiltaan kirkkoon. Iisalmen reissu oli huippu reissu! Loput jäivät opistolle valmistelemaan tulevaa musiikkikahvilaa.

DSC_0133

Sunnuntaina päivä alkoi jumalanpalveluksella, jonka jälkeen aloimme virittäytyä musiikkikahvilatunnelmaan ja esiintyjät kävivät yhdessä ohjelman läpi. Sali näytti aivan upealta kaikkine koristeineen ja kynttilöineen! Kuuden aikaan väkeä alkoi tulvia sisään ja kaikkialla näkyi tyytyväisiä kasvoja. Kahvila onnistui niin hyvin, ettei paremmin olisi juuri voinut mennäkään! Leivokset maistuivat vieraille ja korvamme saivat nauttia kauniista monipuolisesta musiikista. Illan päätteeksi tasapuolisuuden nimissä Iisalmessa olleet siivosivat salin alkuperäiseen kuntoon.

DSC_0153

 

Sitten alkoikin jo viimeinen kouluviikko tälle vuodelle jo hieman lomaisissa tunnelmissa. Keskiviikkona  pääkkärissä oli joulusiivouksen aika ja jokaisella linjalla oli oma vastuualueensa. Siivous hoitui ripeästi ja hyvillä mielin, jopa hiiri oli halunnut tulla siivoukseen mukaan, mutta halusi viime hetkellä paeta imurin sisuksista!

 Torstaina koulupäivä oli erittäin ”lepponen”. Aamun tuntien jälkeen kokoonnuimme koko opiston väen yhteiselle jouluaterialle juhlavaatteissa. Illalla vietimme vielä omanväen joulujuhlaa, jossa jokainen linja pääsi esiintymään.

DSC_0232

Perjantaiaamuna lähdimme itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen. Illalla oli opiston itsenäisyyspäivän juhla, joka alkoi presidentin vastaanotolla. Juhlassa oli herkkä ja koskettava itsenäisyyspäivän kuvaelma.

_DSC0773

 

Lauantaina on kotiväen joulujuhla kirkossa ja sitten onkin puolet opistosta takana. Lähdemme haikein mielin liian pitkälle joululomalle, onneksi tammikuussa palaamme opistolle ja teemme tulevasta keväästä vielä syksyäkin paremman!

 

Anniina ja Tatu

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.