Viikko 49: Kohti joululomaa

11.12.2015

Syksy opistolla on vierähtänyt nopeasti. Tänään lähdemme kolmen viikon joululomalle!

Perjantaina keittiölautakunta järjesti jouluruokailun opistolla, johon kutsuttiin opistolaiset, henkilökunta ja opiston johtokunta. Jouluruokailun yhteydessä juhlistimme rehtorimme hopeista ansiomerkkiä, jonka Suomen kansanopistoyhdistys hänelle myönsi.

jouluruokailu

Lauantaina vietettiin itsetuntopäivää. Pienissä ryhmissä keskustelimme aiheesta. Sunnuntaina vietimme itsenäisyyspäivää. Päivä alkoi kirkolla, jonka jälkeen menimme Reisjärven kunnan itsenäisyyspäivän juhlaan. Illalla meillä oli opistolla oppilaskunnan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto ja sen jälkeen Suomi-juhla.

lippuvartio

Juhlan organisoimisesta vastasi vapaa-ajanlautakunta. Heidän apunaan oli viihtyvyyslautakunta ja muita opistolaisia.

sotilaita

evakot

Oman väen joulujuhla oli keskiviikkona. Jokainen linja sekä henkilökunta järjestivät oman ohjelmanumeron. Tunnelma illassa oli loistava ja rento. Erityislinjaiset esittivät meille joulukuvaelman.

jouluevankeliumi

Torstaina meillä oli joulujuhla harjoitukset kirkossa, sekä solujen omat pikkujoulut. Palaamme takaisin opistolle 4. tammikuuta 2016. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Emilia G ja Vertti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.