Viikko 49: Juhlava viikko opistolla

7.12.2012

Tämä kulunut viikko opistolla on ollut yhtä juhlaa. Lauantaina vietimme tosi hauskan pajapäivän joululahjapajoilla joululahjoja valmistellen. Siellä valmistui taitavista käsistä kynttilöitä, saippuaa, saunatonttuja, pajutähtiä, havukransseja yms. Oli mukavaa ja rentouttavaa valmistaa lahjoja ennen ehkä hieman raskastakin juhlaviikkoa.

Sunnuntaina järjestimme opistolla jo useana vuonna peräkkäin pidetyn jouluisen musiikkikahvilan. Tänä vuonna tavoitteena oli saada varoja sähköurkujen hankintaan. Kahvilaan oli saapunut noin viisisataa vierasta nauttimaan huikeista musiikkiesityksestä ja siten tukemaan urkujen hankintaa. Maanantai ja tiistai olivat lähes normaaleja koulupäiviä. Maanantai-iltana kävimme opiston rehtorin kodissa laulumassa joululauluja perinteiseen tapaan. Keskiviikkona olimme kirkossa harjoittelemassa joulujuhlaa varten, ja illalla saimme viettää solujen kesken pikkujouluja.

Torstaina oli itsenäisyyspäivä ja aloitimme päivän juhlallisesti lipunnostolla, jonka jälkeen lähdimme juhlajumalanpalvelukseen Reisjärven kirkkoon. Sen jälkeen meidät opistolaiset oli kutsuttu Reisjärven kunnan itsenäisyyspäivän juhlaan Niemenkartanon koululle. Illalla meillä oli opiston oma itsenäisyyspäivän juhla, jonka alussa kättelimme opistoneuvoston presidentin ja sihteerin. Juhla oli koskettava kokonaisuus musiikkiesityksineen ja kuvaelmineen. Juhlan päätteeksi saimme hyvät juhlakahvit leivoksineen.

Juhlava viikko jatkuu vielä perjantaina opiston oman väen joulujuhlalla sekä lauantaina joulujuhlalla, joka on samalla opiston syyslukukauden päätöstilaisuus.

Oli mukavaa olla isäntänä ja emäntänä! Meillä opistolaisilla alkaa nyt pitkä joululoma, jonka aikana varmasti tulemme kaipaamaan vilkasta opistoelämää. Rauhaisaa joulua kaikille!

Auni ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.