Viikko 49: Juhlava viikko opistolla

7.12.2012

Tämä kulunut viikko opistolla on ollut yhtä juhlaa. Lauantaina vietimme tosi hauskan pajapäivän joululahjapajoilla joululahjoja valmistellen. Siellä valmistui taitavista käsistä kynttilöitä, saippuaa, saunatonttuja, pajutähtiä, havukransseja yms. Oli mukavaa ja rentouttavaa valmistaa lahjoja ennen ehkä hieman raskastakin juhlaviikkoa.

Sunnuntaina järjestimme opistolla jo useana vuonna peräkkäin pidetyn jouluisen musiikkikahvilan. Tänä vuonna tavoitteena oli saada varoja sähköurkujen hankintaan. Kahvilaan oli saapunut noin viisisataa vierasta nauttimaan huikeista musiikkiesityksestä ja siten tukemaan urkujen hankintaa. Maanantai ja tiistai olivat lähes normaaleja koulupäiviä. Maanantai-iltana kävimme opiston rehtorin kodissa laulumassa joululauluja perinteiseen tapaan. Keskiviikkona olimme kirkossa harjoittelemassa joulujuhlaa varten, ja illalla saimme viettää solujen kesken pikkujouluja.

Torstaina oli itsenäisyyspäivä ja aloitimme päivän juhlallisesti lipunnostolla, jonka jälkeen lähdimme juhlajumalanpalvelukseen Reisjärven kirkkoon. Sen jälkeen meidät opistolaiset oli kutsuttu Reisjärven kunnan itsenäisyyspäivän juhlaan Niemenkartanon koululle. Illalla meillä oli opiston oma itsenäisyyspäivän juhla, jonka alussa kättelimme opistoneuvoston presidentin ja sihteerin. Juhla oli koskettava kokonaisuus musiikkiesityksineen ja kuvaelmineen. Juhlan päätteeksi saimme hyvät juhlakahvit leivoksineen.

Juhlava viikko jatkuu vielä perjantaina opiston oman väen joulujuhlalla sekä lauantaina joulujuhlalla, joka on samalla opiston syyslukukauden päätöstilaisuus.

Oli mukavaa olla isäntänä ja emäntänä! Meillä opistolaisilla alkaa nyt pitkä joululoma, jonka aikana varmasti tulemme kaipaamaan vilkasta opistoelämää. Rauhaisaa joulua kaikille!

Auni ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.