Viikko 49: Juhlava viikko opistolla

7.12.2012

Tämä kulunut viikko opistolla on ollut yhtä juhlaa. Lauantaina vietimme tosi hauskan pajapäivän joululahjapajoilla joululahjoja valmistellen. Siellä valmistui taitavista käsistä kynttilöitä, saippuaa, saunatonttuja, pajutähtiä, havukransseja yms. Oli mukavaa ja rentouttavaa valmistaa lahjoja ennen ehkä hieman raskastakin juhlaviikkoa.

Sunnuntaina järjestimme opistolla jo useana vuonna peräkkäin pidetyn jouluisen musiikkikahvilan. Tänä vuonna tavoitteena oli saada varoja sähköurkujen hankintaan. Kahvilaan oli saapunut noin viisisataa vierasta nauttimaan huikeista musiikkiesityksestä ja siten tukemaan urkujen hankintaa. Maanantai ja tiistai olivat lähes normaaleja koulupäiviä. Maanantai-iltana kävimme opiston rehtorin kodissa laulumassa joululauluja perinteiseen tapaan. Keskiviikkona olimme kirkossa harjoittelemassa joulujuhlaa varten, ja illalla saimme viettää solujen kesken pikkujouluja.

Torstaina oli itsenäisyyspäivä ja aloitimme päivän juhlallisesti lipunnostolla, jonka jälkeen lähdimme juhlajumalanpalvelukseen Reisjärven kirkkoon. Sen jälkeen meidät opistolaiset oli kutsuttu Reisjärven kunnan itsenäisyyspäivän juhlaan Niemenkartanon koululle. Illalla meillä oli opiston oma itsenäisyyspäivän juhla, jonka alussa kättelimme opistoneuvoston presidentin ja sihteerin. Juhla oli koskettava kokonaisuus musiikkiesityksineen ja kuvaelmineen. Juhlan päätteeksi saimme hyvät juhlakahvit leivoksineen.

Juhlava viikko jatkuu vielä perjantaina opiston oman väen joulujuhlalla sekä lauantaina joulujuhlalla, joka on samalla opiston syyslukukauden päätöstilaisuus.

Oli mukavaa olla isäntänä ja emäntänä! Meillä opistolaisilla alkaa nyt pitkä joululoma, jonka aikana varmasti tulemme kaipaamaan vilkasta opistoelämää. Rauhaisaa joulua kaikille!

Auni ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.