Viikko 49: Juhlallisuuksia ja joulutohinaa

11.12.2021
Tämä viikko oli tosi erilainen kuin muut viikot. Ei opiskeltu juuri yhtään ja joka päivä oli jotakin ohjelmaa.

Tämä viikko oli tosi erilainen kuin muut viikot. Ei opiskeltu juuri yhtään ja joka päivä oli jotakin ohjelmaa.

Sunnuntaina oli musiikkikahvila. Saimme kuulla ja nähdä siellä useita hienoja esityksiä, joita esitti niin kuorot kuin pienemmät laulu- ja soittoryhmät. Monimediataitojen linjalaiset onnistuivat myös taitavasti välittämään esitykset muulle maailmalle suoratoistamalla ohjelman opiston Youtube-kanavalla.

Esityksen jälkeen opistolaiset ja juhlavieraat pääsivät nauttimaan herkullisista kakuista ja muista leivonnaisista. Kiitos ruuista kuuluu keittiölautakunnalle ja källeille!

Maanantaina oli itsenäisyyspäivä. Aamulla kävimme kirkossa jumalanpalveluksessa ja sankarihaudoilla. Illalla oli opiston presidentin vastaanotto ja itsenäisyyspäiväjuhla auditoriossa. Saimme sielläkin kuulla ja nähdä erittäin hienoja ja mieleenpainuvia esityksiä.

Tiistai-iltana oli yrittäjyyslinjan järjestämä joulutori. Siellä jokaisella linjalla oli mahdollisuus varainkeruuseen myymällä erilaisia tuotteita ja palveluita. Osa yrittäjyyslinjan yrityksistä pääsi myös ensimmäistä kertaa kunnolla myymään omia tuotteitaan.

Keskiviikkona pääsimme nauttimaan vaihteeksi taas juhlallista jouluateriaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Illalla opistoneuvosto oli järjestänyt opistolaisille ohjelmaa, jossa jokainen kämppä joko vieraili itse tai sai vieraita omaan kämppään. 

Torstaina oli oman väen joulujuhla. Jokaisella linjalla sekä henkilökunnalla oli oma esitys. Saimme nähdä monenlaista ohjelmaa: näytelmiä, lauluja, vitsejä ja tarinoita.

Perjantaina kiersimme joulupajoja, joissa sai tehdä mm. tonttulakkeja, joulukortteja sekä eläimille jouluherkkuja. Illalla oli opiston virallinen joulujuhla, joka striimattiin myös vanhemmille. 

 

Lauantaina opistolaiset lähtivät innolla joululomille lepäämään rankan viikon jälkeen. 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.