Viikko 49: Joulu on jo ovella

4.12.2014

Maanantaina, joulukuun 1. päivänä, opistolaiset palasivat jälleen kotiviikonlopulta opistolle. Joulumieli on saapunut soluihin, joissa tuoksuvat piparit ja joulutortut. Joululaulut raikaavat ja joulukuuset varistelevat jo neulasiaan useiden solujen matoille.

Kuva1

Tiistaina saapui opistolle valokuvaaja. Sekunnintarkalla aikataululla saatiin päivän aikana otettua kuvat jokaisesta oppilaasta, linjasta, lautakunnasta sekä henkilökunnasta ja koko opiston väestä.

kuva2

Päivän päätteeksi opistolaiset kävivät linjoittain Kinnusilla laulamassa joululauluja. Ilta sujui mukavasti. Tunnelma oli rauhallinen ja jouluinen, mutta lopussa innostuimme leikkimään yhdessä tip tappia niin, että parketti tömisi

 kuva3

kuva4

Loppuviikko sujuikin viikonlopun tapahtumia valmistellessa. Perjantai-iltana vietämme Suomi-juhlaa, jolloin on tiedossa isänmaallista ohjelmaa. Lauantain teemana on luonnollisesti itsenäisyyspäivä ja sunnuntaina järjestämme pitkään odotetun musiikkikahvilan. Tulossa on siis kiireinen, mutta antoisa viikonloppu.

 Kuva5

Viikko on mennyt mahtavasti. Iltakierrokset soluissa ovat olleet mukavia ja vastaanotto lämmintä. Oli huippua olla emäntänä ja isäntänä. Kiitos, merci!

 

Salla ja Eemil H.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.