Viikko 49: Joulu on jo ovella

4.12.2014

Maanantaina, joulukuun 1. päivänä, opistolaiset palasivat jälleen kotiviikonlopulta opistolle. Joulumieli on saapunut soluihin, joissa tuoksuvat piparit ja joulutortut. Joululaulut raikaavat ja joulukuuset varistelevat jo neulasiaan useiden solujen matoille.

Kuva1

Tiistaina saapui opistolle valokuvaaja. Sekunnintarkalla aikataululla saatiin päivän aikana otettua kuvat jokaisesta oppilaasta, linjasta, lautakunnasta sekä henkilökunnasta ja koko opiston väestä.

kuva2

Päivän päätteeksi opistolaiset kävivät linjoittain Kinnusilla laulamassa joululauluja. Ilta sujui mukavasti. Tunnelma oli rauhallinen ja jouluinen, mutta lopussa innostuimme leikkimään yhdessä tip tappia niin, että parketti tömisi

 kuva3

kuva4

Loppuviikko sujuikin viikonlopun tapahtumia valmistellessa. Perjantai-iltana vietämme Suomi-juhlaa, jolloin on tiedossa isänmaallista ohjelmaa. Lauantain teemana on luonnollisesti itsenäisyyspäivä ja sunnuntaina järjestämme pitkään odotetun musiikkikahvilan. Tulossa on siis kiireinen, mutta antoisa viikonloppu.

 Kuva5

Viikko on mennyt mahtavasti. Iltakierrokset soluissa ovat olleet mukavia ja vastaanotto lämmintä. Oli huippua olla emäntänä ja isäntänä. Kiitos, merci!

 

Salla ja Eemil H.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.