Viikko 49: Joulu on jo ovella

4.12.2014

Maanantaina, joulukuun 1. päivänä, opistolaiset palasivat jälleen kotiviikonlopulta opistolle. Joulumieli on saapunut soluihin, joissa tuoksuvat piparit ja joulutortut. Joululaulut raikaavat ja joulukuuset varistelevat jo neulasiaan useiden solujen matoille.

Kuva1

Tiistaina saapui opistolle valokuvaaja. Sekunnintarkalla aikataululla saatiin päivän aikana otettua kuvat jokaisesta oppilaasta, linjasta, lautakunnasta sekä henkilökunnasta ja koko opiston väestä.

kuva2

Päivän päätteeksi opistolaiset kävivät linjoittain Kinnusilla laulamassa joululauluja. Ilta sujui mukavasti. Tunnelma oli rauhallinen ja jouluinen, mutta lopussa innostuimme leikkimään yhdessä tip tappia niin, että parketti tömisi

 kuva3

kuva4

Loppuviikko sujuikin viikonlopun tapahtumia valmistellessa. Perjantai-iltana vietämme Suomi-juhlaa, jolloin on tiedossa isänmaallista ohjelmaa. Lauantain teemana on luonnollisesti itsenäisyyspäivä ja sunnuntaina järjestämme pitkään odotetun musiikkikahvilan. Tulossa on siis kiireinen, mutta antoisa viikonloppu.

 Kuva5

Viikko on mennyt mahtavasti. Iltakierrokset soluissa ovat olleet mukavia ja vastaanotto lämmintä. Oli huippua olla emäntänä ja isäntänä. Kiitos, merci!

 

Salla ja Eemil H.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.