Viikko 48: Musiikkikahvila

4.12.2015

Keskiviikkona palasimme opistolle hieman pidemmän viikonloppuloman jälkeen. Torstaina meillä oli kaksospäivä, jossa pukeuduimme kaksoseksi kaverin kanssa. Ilalla oli ohjelmaa kaksospäivään liittyen. Viikonloppu olikin sitten ohjelmaa täynnä.

Perjantai-iltana lähdimme Reisjärvelle joulunavaukseen. Joulunavauksessa oli tunnelmaa ja yrittäjyyslinjalaiset saivat esitellä omia yrityksiään. Tiernapojat myös esiintyivät avajaisissa.

viikko 48 1

Lauantaiaamulla meillä oli joululahjapaja, jossa opistolaiset saivat itse valmistaa erilaisia joululahjoja, kuten kynttilöitä, kortteja ja havupukkeja. Iltapäivällä osa opistolaisista lähti bussilla Iisalmeen perinteiseen joululauluiltaan. Keittiö- ja musiikkilautakunnat jäivät opistolle valmistelemaan sunnuntain musiikkikahvilaa.

Sunnuntaina aamu alkoi auditoriossa aamuhartaudella ja työtehtävien kertauksella. Keittiölautakunta oli valmistanut musiikkikahvilaan aivan ihania kakkuja ja leivonnaisia yhdessä käytännönlinjan kanssa.

viikko 48 2

viikko 48 3

Ensimmäinen kattaus alkoi kello 14 ja iltakattaus kello 18.  Paikalle tuli paljon vieraita, nuoria ja vanhoja. Ohjelma sujui hyvin ja vieraat kiittelivät kauniista musiikista ja herkullisista kakuista.

viikko 48 4
Tiernapojat musiikkikahvilassa.

Maanantaiaamuna meillä oli koulukuvaus. Kuvat sujuivat suurimmilta osin hyvin ja päivä oli mukava, vaikka tunnelma oli hieman väsynyt. Loppuviikolla meillä on tulossa positiivisuuspäivä ja jouluruokailu.

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut rankka, mutta on ollut mukavaa vierailla muiden luona ja nähdä solujen elämää. Kiitos soluille hyvistä tarjoiluista! <3

Weera ja Olli-Pekka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.