Viikko 48: Musiikkikahvila

4.12.2015

Keskiviikkona palasimme opistolle hieman pidemmän viikonloppuloman jälkeen. Torstaina meillä oli kaksospäivä, jossa pukeuduimme kaksoseksi kaverin kanssa. Ilalla oli ohjelmaa kaksospäivään liittyen. Viikonloppu olikin sitten ohjelmaa täynnä.

Perjantai-iltana lähdimme Reisjärvelle joulunavaukseen. Joulunavauksessa oli tunnelmaa ja yrittäjyyslinjalaiset saivat esitellä omia yrityksiään. Tiernapojat myös esiintyivät avajaisissa.

viikko 48 1

Lauantaiaamulla meillä oli joululahjapaja, jossa opistolaiset saivat itse valmistaa erilaisia joululahjoja, kuten kynttilöitä, kortteja ja havupukkeja. Iltapäivällä osa opistolaisista lähti bussilla Iisalmeen perinteiseen joululauluiltaan. Keittiö- ja musiikkilautakunnat jäivät opistolle valmistelemaan sunnuntain musiikkikahvilaa.

Sunnuntaina aamu alkoi auditoriossa aamuhartaudella ja työtehtävien kertauksella. Keittiölautakunta oli valmistanut musiikkikahvilaan aivan ihania kakkuja ja leivonnaisia yhdessä käytännönlinjan kanssa.

viikko 48 2

viikko 48 3

Ensimmäinen kattaus alkoi kello 14 ja iltakattaus kello 18.  Paikalle tuli paljon vieraita, nuoria ja vanhoja. Ohjelma sujui hyvin ja vieraat kiittelivät kauniista musiikista ja herkullisista kakuista.

viikko 48 4
Tiernapojat musiikkikahvilassa.

Maanantaiaamuna meillä oli koulukuvaus. Kuvat sujuivat suurimmilta osin hyvin ja päivä oli mukava, vaikka tunnelma oli hieman väsynyt. Loppuviikolla meillä on tulossa positiivisuuspäivä ja jouluruokailu.

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut rankka, mutta on ollut mukavaa vierailla muiden luona ja nähdä solujen elämää. Kiitos soluille hyvistä tarjoiluista! <3

Weera ja Olli-Pekka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.