Viikko 48: Tekemisen meininkiä joulun alla

2.12.2016

Maanantaina palasimme opistolle viimeisen viikonloppuloman jälkeen ennen alkavaa joululomaa.

Tiistaina vietimme tunnelmallista joululauluiltaa Kinnusten luona. Siellä lauloimme yhdessä lempijoululaulujamme, söimme pipareita ja joimme mehua. Illalla kävelimme yhdessä takaisin opistolle.

Keskiviikkona osa opistolaisista kävi Kärsämäellä laulamassa, esittelemässä opiston eri linjoja ja kertomassa opistoelämästä. Isossa kuorossa harjoittelimme joulujuhlaohjelmaa, joka on viikon päästä lauantaina Reisjärven kirkossa.

Tällä viikolla monissa kämpi ssä vietettiin pikkujouluja ja kämppäiltoja. Tarjolla oli herkkuja kinkusta ja perunamuusista aina joulutorttuihin ja suklaaseen. Varsinkin Jussila c:ssä oli panostettu tarjoiluun ja hyvä pöhinä päällä. Myös Orpolassa oli juhlatunnelmaa.

img-20161201-wa0002

Musiikkikahvilaa ja itsenäisyyspäiväjuhlaa valmistellaan ahkerasti ja eri esityksiä harjoitellaan paljon. Källit leipovat herkkuja yhdessä keittiölautakunnan kanssa ja viihtyvyyslautakunta koristelee opistoa juhlakuntoon.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut todella hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Olemme saaneet tutustua eri kämppien iltaelämään ja päässeet osallistumaan moniin juhliin ja kämppäiltoihin.

Opiston yhteishenki ja ilmapiiri ovat loistavia yleinen järjestys on pysynyt hyvänä ja viihtyvyys kohonnut joulukoristeiden ja valojen myötä.

Rauhallista joulunaikaa toivottavat

Mikaela ja Otto

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.