Viikko 48: Tekemisen meininkiä joulun alla

2.12.2016

Maanantaina palasimme opistolle viimeisen viikonloppuloman jälkeen ennen alkavaa joululomaa.

Tiistaina vietimme tunnelmallista joululauluiltaa Kinnusten luona. Siellä lauloimme yhdessä lempijoululaulujamme, söimme pipareita ja joimme mehua. Illalla kävelimme yhdessä takaisin opistolle.

Keskiviikkona osa opistolaisista kävi Kärsämäellä laulamassa, esittelemässä opiston eri linjoja ja kertomassa opistoelämästä. Isossa kuorossa harjoittelimme joulujuhlaohjelmaa, joka on viikon päästä lauantaina Reisjärven kirkossa.

Tällä viikolla monissa kämpi ssä vietettiin pikkujouluja ja kämppäiltoja. Tarjolla oli herkkuja kinkusta ja perunamuusista aina joulutorttuihin ja suklaaseen. Varsinkin Jussila c:ssä oli panostettu tarjoiluun ja hyvä pöhinä päällä. Myös Orpolassa oli juhlatunnelmaa.

img-20161201-wa0002

Musiikkikahvilaa ja itsenäisyyspäiväjuhlaa valmistellaan ahkerasti ja eri esityksiä harjoitellaan paljon. Källit leipovat herkkuja yhdessä keittiölautakunnan kanssa ja viihtyvyyslautakunta koristelee opistoa juhlakuntoon.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut todella hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Olemme saaneet tutustua eri kämppien iltaelämään ja päässeet osallistumaan moniin juhliin ja kämppäiltoihin.

Opiston yhteishenki ja ilmapiiri ovat loistavia yleinen järjestys on pysynyt hyvänä ja viihtyvyys kohonnut joulukoristeiden ja valojen myötä.

Rauhallista joulunaikaa toivottavat

Mikaela ja Otto

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.