Viikko 48: Sähkökatkoksia ja lauluilta Kinnusella

3.1.2014

Toiseksi viimeinen viikko ennen joululomaa opistolla. Osalla opistolaisista oli kokeita ja he lukivat niihin innokkaasti.

Keskiviikkona saimme kokeiltavaksi peliasut sisäliikuntaa varten. Kaikki halukkaat saivat tilata oman asun haluamallaan numerolla ja nimellä.

Torstai iltana sähköt reistailivat ja olimme kynttilän valossa muutaman tunnin. Siitä johtuen blogin kirjoittaminen viivästyi. Illalla kuudesta alkaen kävimme ryhmissä rehtorin perheen kotona, jossa lauloimme joululauluja ja joimme torttukahvit.

joululauluilta

Perjantaina oli väripäivä ja opistolaiset olivat pukeutuneet värikkäästi.

väripäivä

Opistoilta koitti ja oli sosiaali- ja terveysalan linjan vuoro järjestää ohjelmaa. He olivatkin keksineet hauskoja sketsejä.

STL ohjelmailta

Taas vierähti viikko ja oli todella mukavaa tutustua eri solujen elämään. Jäämme odottamaan tulevan viikon kattavaa ohjelmaa ja nautimme viimeisestä viikosta ennen joululomaa.

Kati ja Eelis

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.