Viikko 48: Piparin tuoksua, tonttujen juoksua

9.12.2017

Joulu on alkanut tällä viikolla pikkuhiljaa näkyä, tuoksua ja kuulua täällä opistolla. Viikkoon on mahtunut paljon erilaista ohjelmaa musiikkikahvilan järjestelyistä piparkakkutalokilpailuun. 

Joulufiilistä on myös haettu musiikin muodossa laulamalla yhdessä joululauluja Kinnusilla sekä puuhailemalla joululahjapajoissa perjantaina. Perjantaina oli myös kaksospäivä, jossa näimme monia hauskoja ja hullunkurisia asuja.

Solujen välisessä piparkakkutalokilpailussa opistolaisten luovuus pääsi valloilleen ja syntyi monenlaisia upeita rakennelmia. Kuvassa näemme tiukan kisan voittajan, Metsolan.
Sakun ja Eemelin asuvalinta kaksospäivää varten käänsi katseita.

Isäntänä ja emäntänä oleminen oli erittäin antoisaa ja erityisesti kämppien kiertäminen iltaisin oli mukavaa.

Pirjetta ja Eemeli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.