Viikko 48: Koeviikon aherrusta

1.12.2011

Maanantai-iltana, kun saavuimme opistolle, sisäpeliasut olivat tulleet. Kaikki olivat innoissaan ja kokeilivat asuja soluissa.

Tiistaina monen osalta alkoi rankka viikko, ja ainakin KOLien keskuudessa on havaittu pientä stressiä. Opiskelijat ovat lukeneet ahkerasti kokeisiin iltaisin yhdessä soluissa. Koeviikon lisäksi usealla opistolaisella on ollut vastuulla jouluisen musiikkikahvilan ja itsenäisyyspäivänjuhlan suunnittelua. Tiistaina oli ensimmäiset joulujuhlan ohjelmaharjoitukset, jotka sujuivat jo hyvin!

Tiistaina kaikkien riemuksi järven jään paksuus todettiin tarpeeksi vahvaksi. Useat opistolaiset pääsivät ensimmäistä kertaa tälle talvelle luistelemaan ulkojäille. Johtuneeko tästä vai mistä, mutta useampi opistolainen on ollut flunssassa tällä viikolla. Aina kun vain mahdollista, niin jäällä oli pelit pystyssä. Tämä ilo oli lyhyt ilo, sillä seuraavana päivänä ulkona harmiksemme satoi vettä ja lämpömittari näytti plus-asteita. LELit olivat Reisjärven S-marketissa tekemässä inventaariota kerääkseen varoja keväällä järjestettävään Lapin hiihtovaellukseen.

Hevostenhoito-, liikunta- ja ympäristölautakunnat ovat valmistaneet lauantain teemapäivää keräämällä luonnosta materiaaleja joululahjapajoihin. Torstaina opistolta lähti pieni porukka Kinnusille ompeluseuroihin.

 Lähes poikkeuksetta soluissa on nautittu jouluherkuista ja -lauluista. Tunnelma on ollut ihanan jouluinen ja rauhallinen. Emme ole antaneet lumettoman maiseman haitata joulunodotusta. Lauantaina koeviikon päättymisen kunniaksi kaksi linja-autollista opistolaisia lähtee Iisalmen joululauluiltaan…

Jenni ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.